Παράταση ωραρίου για τα διαρκείας

Παράταση ωραρίου για τα διαρκείας

Δημήτρης Τομαράς
Παράταση ωραρίου για τα διαρκείας

bet365

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσης την παράταση ωραρίου για τα διαρκείας της νέας χρονιάς που πηγαίνουν εξαιρετικά από πλευράς ζήτησης και κυκλοφορίας.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι δεν έχουν παραλάβει τις κάρτες τους και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, μόνο για την Δευτέρα 31/7, θα συνεχιστεί η παράδοση εισιτηρίων διαρκείας με ώρες 10:00 – 20:00, στο Καραϊσκάκη (είσοδος VIP). Ακόμα το τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας θα είναι ανοιχτό τις ίδιες ώρες για όσους φιλάθλους θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας. Επίσης από Τρίτη 1/8 και καθημερινά (10.00 - 18.00), συνεχίζονται οι πωλήσεις (Καραϊσκάκη - τηλεφωνικά στο 2104800920 - μέσω Internet στην σελίδα Olympiacos.org) και οι παραλαβές των εισιτηρίων διαρκείας. Τηλ. πληροφοριών: 210 48 00 920.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα