Στειακάκης: «Προς θετική έκβαση η συνεργασία με Σαμί»

Στειακάκης: «Προς θετική έκβαση η συνεργασία με Σαμί»

Στειακάκης: «Προς θετική έκβαση η συνεργασία με Σαμί»

Προς έγκριση αναμένεται να τεθεί η πρόταση του Μάγκεντ Σαμί για αγορά του Εργοτέλη στη σημερινή Γενική Συνέλευση του Μαρτινέγκο στις 19:00, όπως γνωστοποίησε ο αντιπρόεδρος Γιώργος Στειακάκης.

Η ανακοίνωση κάνει λόγο για γόνιμο διάλογο και θετική έκβαση των συνεργασιών, που μπορούν να επιφέρουν συμφωνία.

Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή που ορίσθηκε από την γενική συνέλευση του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗ προκειμένου να έχει διαπραγματευτική συνεργασία με την οικογένεια του επιχειρηματία Μάγκεντ ΣΑΜΙ, προς τον σκοπό της διερεύνησης της δυνατότητας ίδρυσης ΠΑΕ από το αθλητικό σωματείο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ολοκλήρωσε τις εργασίες της αργά τη νύχτα της Πέμπτης 27 Ιουλίου 2017.

Η συνεργασία είχε θετική έκβαση, μετά από γόνιμο διάλογο και ανταλλαγή προτάσεων για την δημιουργία ΠΑΕ και την σχέση της με τον ερασιτέχνη ΕΡΓΟΤΕΛΗ (ανεξάρτητο και αυτοδύναμο μητρικό σωματείο). Κατόπιν τούτου, η πρόταση του ενδιαφερόμενου να γίνει ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ που θα ιδρυθεί, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από την συνεργασία του με τα μέλη της επιτροπής του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, θα υποβληθεί προς κρίση στην σημερινή (ώρα  19.00 στο Μαρτινέγκο) Γενική Συνέλευση των μελών, που είναι και το κυρίαρχο αποφασιστικό όργανο. 

Καλούνται όλα τα μέλη του σωματείου Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ να παραστούν στην σημερινή, μετά από διακοπή, συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης  με θέμα την σύσταση ΠΑΕ. 

Γιώργος Στειακάκης
Αντιπρόεδρος Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗ»  

Best of internet