Γουνδουλάκης: «Μακάρι να περάσει ο Πανιώνιος»

Gazzetta team
Γουνδουλάκης: «Μακάρι να περάσει ο Πανιώνιος»

bet365

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης τόνισε ότι ο Πανιώνιος μπορεί να προκριθεί κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι είναι σε επαφές με ομάδα για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.:

Για τα αποτελέσματα των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Η αλήθεια είναι ότι δεν παρακολούθησα, ό,τι διάβασα μόνο από τον Τύπο. Τα αποτελέσματα, πέρα από την ΑΕΚ, είναι καλά και για τον Ολυμπιακό περισσότερο. Και ο ΠΑΟΚ πιστεύω ότι είναι καλύτερη ομάδα από την Ολιμπίκ Ντονέτσκ. Ο Πανιώνιος έχει τις πιθανότητές του να γυρίσει το εις βάρος του σκορ, άξιζε κάτι παραπάνω από το χθεσινό παιχνίδι».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους ανθρώπους του Πανιωνίου: «Ελπίζω να περάσει, μέσα από την καρδιά μου το εύχομαι αυτό, τα παιδιά έχουν κάνει καλή προσπάθεια, δεν είχαν πάρει άδεια για μεταγραφές στο πρωτάθλημα. Είναι ένα μπράβο για αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά σαλόνια».

Για την πορεία της ομάδας της Νέας Σμύρνης τα τελευταία χρόνια, παρά τις απώλειες που έχει κάθε χρόνο: «Αυτό που είχε πάντα είναι τα καλά αποδυτήρια. Είναι μία ομάδα με οικογενειακό κλίμα. Αυτό φαίνεται και τώρα σε εμάς τους απέξω. Κάνουν πολύ καλές επιλογές, αφού βγαίνουν πολύ καλοί παίκτες και δεν τους ξέραμε. Οι καλύτεροι νεαροί σε ηλικία πηγαίνουν στον Πανιώνιο για να βοηθήσουν την ομάδα και να βοηθήσουν τους εαυτούς τους».

Για το αν θα μπορούσε να επιστρέψει στον Πανιώνιο για να κλείσει την καριέρα του: «Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Είμαι ελεύθερος και συζητάω με κάποια ομάδα και περιμένω τις επόμενες ημέρες να βρω ποδοσφαιρική στέγη. Δεν θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις και αυτό είναι κάτι που κάνω εδώ και πολλά χρόνια. Ελπίζω να έχουμε σύντομα νέα για την επόμενη ομάδα μου».

Για το αν θα μπορούσε να πάει στο εξωτερικό: «Να σου πω την αλήθεια δεν πέρασε από το μυαλό μου, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δεν πήρα τίτλους, πολλά λεφτά ή να έπαιξα στην Εθνική, δοξάζω το Θεό που έκανα την καριέρα που έκανα. Θέλω να παίξω δύο χρόνια ακόμα και ελπίζω να το καταφέρω και να τελειώσω έτσι. Ξέχωρα από τίτλους, λεφτά κάνουμε το επάγγελμα που αγαπάμε. Κάνουμε το χόμπι μας επάγγελμα και είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Για το επόμενο βήμα μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση: «Νομίζω ότι αγαπάω πάρα πολύ το ποδόσφαιρο και δεν ξέρω κάτι άλλο να κάνω. Οπότε θέλω να μείνω στο ποδόσφαιρο και θα με ενδιέφερε, όπως έχω τώρα στο μυαλό μου, να ασχοληθώ με μικρά παιδιά. Είναι πιο αθώο και θα του μείνει κάτι από αυτά που θα του μεταφέρεις. Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι. Κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου».

Για τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος από τον Πλατανιά πήγε στην ΑΕΚ: «Με τον Γιώργο έχω κάποια ιδιαίτερη σχέση, είναι κάτι που το γνωρίζει ο ίδιος. Τρομερή επιτυχία δική του και των ανθρώπων γύρω του, μετά τον τραυματισμό που είχε και μετά τους χιαστούς που είχε είναι πολύ καλύτερος. Φάνηκε πως είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας, φάνηκε πως δουλεύει πάρα πολύ και πιστεύω ότι μπορεί να σταθεί στην ΑΕΚ και να πάει ακόμα παραπάνω. Έχει το γκολ και μπορεί να πάει ψηλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα