Ο Μότζι έφερε τον Ιουλιάνο στην Παρτιζάνι Τιράνων!

Ο Μότζι έφερε τον Ιουλιάνο στην Παρτιζάνι Τιράνων!

bet365

Ο άλλοτε στόπερ της Γιουβέντους, Μαρκ Ιουλιάνο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Παρτιζάνι Τιράνων έπειτα από εισήγηση του Λουτσιάνο Μότζι που εκτελεί χρέη συμβούλου στον αλβανικό σύλλογο.

O στιγματισμένος από την συμμετοχή του στο σκάνδαλο Calciopoli, Λουτσιάνο Μότζι στα 80 του ξεκίνησε μια νέα συνεργασία πριν από μερικούς μήνες στην Παρτιζάνι Τιράνων αποτελώντας τον άμεσο σύμβουλο του προέδρου Γκαζ Ντέμι.

Ο βετεράνος παράγοντας το 2006 τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δια βίου από την ιταλική ομοσπονδία για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τα στημένα ματς.

Έπειτα από εισήγηση του Μότζι ένας ακόμη Ιταλός αναλαμβάνει καίριο πόστο στην αλβανική ομάδα. Πρόκειται για τον Μαρκ Ιουλιάνο, ο οποίος εδώ και πέντε χρόνια πραγματοποιεί καριέρα προπονητή.

Ο πρώην παίκτης των Γιουβέντους, Μαγιόρκα και Σαμπντόρια στις πρώτες του δηλώσεις έκανε λόγο για μια νέα εποχή για τον ίδιο και τον σύλλογο.

«Είμαι ο τέταρτος Ιταλός που έρχεται στην Παρτιζάνι Τιράνων, αλλά πιστεύω πως διαφέρω από τους προκατόχους μου.

Ακόμη και οι Αλβανοί προπονητές δεν είναι το ίδιο. Ο καθένας έχει τις ιδέες και τις απόψεις του. Στόχος μου είναι να νικάμε. Πρόκειται για μια νέα εποχή για μένα και τον σύλλογο», τόνισε αρχικά ο Ιουλιάνο για να προσθέσει:

«Έχω μελετήσει το αλβανικό πρωτάθλημα. Παρακολούθησα την δουλειά του Ντε Μπιάζι και του βοηθού του Τραμετζάνι. Έχω επαφή με τον Πανούτσι που ανέλαβε την εθνική Αλβανίας, ενώ υπάρχουν πολλοί Ιταλοί παίκτες εδώ.

Υπάρχει το περιθώριο βελτίωσης των παικτών. Δεν στηρίζονται μόνο στη δύναμη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα