Η παρακάμερα της ΑΕΚ στην επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

Η παρακάμερα της ΑΕΚ στην επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

Gazzetta team
Η παρακάμερα της ΑΕΚ στην επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

bet365

Η κάμερα του ΑΕΚ TV δεν θα μπορούσε να λείψει από τον Αγιασμό στη Νέα Φιλαδέλφεια και κατέγραψε όλες τις συγκινητικές στιγμές που διαδραματίστηκαν στα ιερά χώματα.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Μπόχουμ – Σεντ Πάουλι (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Αναλυτικά:

Η Νέα Φιλαδέλφεια όπως την ξέραμε και την αγαπήσαμε. Η Νέα Φιλαδέλφεια όπως θα πρέπει να είναι: με κιτρινόμαυρο πλήθος και πάθος, με όραμα και ελπίδα, με όλες τις γενιές του κόσμου της ΑΕΚ να γιορτάζουν. Όλα αυτά που έχουμε ζήσει κι όλα αυτά τα ωραία που έρχονται, αντάμωσαν χθες στα ιερά χώματα.
Ο Αγιασμός εν όψει της έναρξης των εργασιών για την κατασκευή του Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού «Αγιά Σοφιά» ήταν μια γιορτή από τα παλιά, αλλά και μια εικόνα από το μέλλον. Η κάμερα του ΑΕΚ TV κατέγραψε τα πάντα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα