ΠΑΕ ΑΕΛ: «Δικαίωση η απόρριψη της προσφυγής Αναστασιάδη»

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Δικαίωση η απόρριψη της προσφυγής Αναστασιάδη»

Gazzetta team
ΠΑΕ ΑΕΛ: «Δικαίωση η απόρριψη της προσφυγής Αναστασιάδη»

bet365

Απερρίφθη η προσφυγή του Άγγελου Αναστασιάδη κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ κι ο σύλλογος κάνει λόγο για «άλλη μια δικαίωση».

Ο Αγγελος Αναστασιάδης διεκδικούσε 88.500€, διότι υποστηρίζει πως απολύθηκε μετά τις ήττες της ΠΑΕ ΑΕΛ με 4-0 από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και 2-0 από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τελικά, αποδείχτηκε ότι παραιτήθηκε κι η ομάδα του Κάμπου κάνει λόγο για δικαίωση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Άλλη μια δικαίωση για την ΠΑΕ ΑΕΛ και άλλη μια αποδοκιμασία για τα ελάχιστα, ευτυχώς, πρόσωπα των ΜΜΕ, κυρίως στη Λάρισα, τα οποία τότε με συνεντεύξεις στο συνδρομητικό κανάλι και δημοσιεύσεις στα sites της Λάρισας, είχαν προσπαθήσει να δυσφημήσουν την ΠΑΕ ΑΕΛ, δίνοντας δικαιώματα στους εχθρούς της.

Σήμερα με ομόφωνη απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, απερρίφθη η προσφυγή του Άγγελου Αναστασιάδη κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο οποίος διεκδικούσε το ποσό των 88.500€, διότι δήθεν είχε απολυθεί μετά τις ήττες της ΠΑΕ ΑΕΛ με 4-0 από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και 2-0 από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά από πολύ κακές εμφανίσεις, ενώ στην πραγματικότητα και όπως απεδείχθη, αλλά και εδέχθη η απόφαση της επιτροπής, είχε παραιτηθεί.

Σημειωτέον ότι η σύνθεση της επιτροπής αποτείται από ανώτατους αρεοπαγίτες, εφέτες και έγκριτους δικηγόρους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα