Σχεδιάζει επιστροφή στη Μπόκα ο Μεδέλ

Σχεδιάζει επιστροφή στη Μπόκα ο Μεδέλ

Κώστας Ζάλιαρης
Σχεδιάζει επιστροφή στη Μπόκα ο Μεδέλ

bet365

Προτάσεις από Τραμπζονσπόρ και Τίγκες έχει απορρίψει ο Γκάρι Μεδέλ, αφού η ομάδα στην οποία θέλει να συνεχίσει αποχωρώντας από την Ίντερ, είναι η Μπόκα Τζούνιορς...

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος* στο Αντβέρμπ – Αντερλεχτ, αν ο Χάννι σκοράρει το πρώτο γκολ (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Ο Χιλιανός αμυντικός μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και θέλει να επιστρέψει στο «Μπομπονέρα», εκεί όπου βρισκόταν από το 2009 έως και τις αρχές του 2011.

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, Τραμπζονσπόρ και Τίγκρες έχουν κάνει κίνηση για τον παίκτη, εκείνος έχει απορρίψει τις δύο επιλογές και όπως τονίζει το «Radio Continental», επιδιώκει να φορέσει ξανά τη φανέλα της Μπόκα.

«Μέχρι να γίνει κάτι διαφορετικό και να πάει σε άλλη ομάδα, εμείς θα τον θέλουμε» ανέφερε ο πρόεδρος της αργεντίνικης ομάδας, Ντάνιέλ Ανγκελίτσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα