Αναλαμβάνει δράση ο ατζέντης του Λούκας

Κώστας Ζάλιαρης
Αναλαμβάνει δράση ο ατζέντης του Λούκας

bet365

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο εκπρόσωπος του Λούκας Πέρεθ, Ροντρίγκο Φερνάντες, ώστε να ασκήσει πίεση στην Άρσεναλ και να καταφέρει ο πελάτης του ν' αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες».

Live Streaming* στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out* για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)! * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια θέλει πίσω τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, εκείνος θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του έχοντας αποτύχει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αρσέν Βενγκέρ και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να δοθεί λύση στο ζήτημα.

Όπως αναφέρει η «AS», ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή βρίσκεται στο Λονδίνο ώστε να συζητήσει με τους ανθρώπους των «κανονιέρηδων», δίχως όμως να υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού. Αυτό αναμένεται να λάβει χώρα εντός των επόμενων ημερών, με τον μάνατζερ του παίκτη να... ειδικεύεται στις συνθήκες πίεσης, αφού πρωταγωνίστησε και πριν από δύο καλοκαίρια όταν ο πελάτης του αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα