Ζήτησε Ρενάτο Σάντσες η Τσέλσι

Ζήτησε Ρενάτο Σάντσες η Τσέλσι

Κώστας Ζάλιαρης
Ζήτησε Ρενάτο Σάντσες η Τσέλσι

bet365

Μέσα από τα χέρια της Μίλαν προσπαθεί να κλέψει τον Ρενάτο Σάντσες η Τσέλσι, με τον Αντόνιο Κόντε να έχει ζητήσει δανεικό τον Πορτογάλο άσο της Μπάγερν Μονάχου.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Μπόχουμ – Σεντ Πάουλι (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Έπειτα από το πρόσφατο παιχνίδι των «μπλε» του Λονδίνου με τους Βαυαρούς για το ICC στις ΗΠΑ, ο Ιταλός κόουτς των Πρωταθλητών Αγγλίας βρήκε την ευκαιρία να τα πει με τον Κάρλο Αντσελότι και να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Ιταλού για τον Ρενάτο.

Ο διεθνής με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και φυσικά Πρωταθλητής Ευρώπης έπειτα από το επίτευγμα των Ιβήρων το περασμένο καλοκαίρι, απογοήτευσε στην πρώτη του χρονιά στη Γερμανία και η ομάδα του Μονάχου δεν είναι αρνητική σε ενδεχόμενο δανεισμού του...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα