Γιάνκοβιτς: «Περιμένουμε... κόλαση στο Φάληρο, μεγάλη αντιπαλότητα με ΠΑΟΚ»

Γιάνκοβιτς: «Περιμένουμε... κόλαση στο Φάληρο, μεγάλη αντιπαλότητα με ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Γιάνκοβιτς: «Περιμένουμε... κόλαση στο Φάληρο, μεγάλη αντιπαλότητα με ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Μάρκο Γιάνκοβιτς ως πρώην ερυθρόλευκος τόνισε πως την Παρτιζάν την περιμένει η... κόλαση του Φαλήρου, πως μπορεί να βάλει 3 γκολ σε Ολυμπιακό και ενώ μίλησε και για την αντιπαλότητα με ΠΑΟΚ.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος* στο Αντβέρμπ – Αντερλεχτ, αν ο Χάννι σκοράρει το πρώτο γκολ (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Οι ατάκες του στην Zurnal:
Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός, δύσκολος και επικίνδυνος αντίπαλος. Είχαμε την ατμόσφαιρα και την έδρα με το μέρος μας και στο πρώτο μισό του αγώνα είχαμε κινητικότητα, διάθεση και πρωτοβουλία αλλά δίχως κάτι παραπάνω. Αυτή ήταν και η διαφορά. Όταν ο Ολυμπιακός είχε τέτοια κινητικότητα, σκόραρε. Πικρή για εμάς η γεύση αλλά όχι η σωστή εικόνα για τον αγώνα. Το 1-3 δεν δίνει την σωστή διάσταση. Ο Ολυμπιακός έπαιξε σφιχτά στην άμυνα και μας έβαλε τρία γκολ σε αντεπιθέσεις. Το 3ο ήταν απαράδεκτο για το επίπεδό μας έτσι όπως συνέβη. Το 1-2 θα ήταν πιο εύκολο. Αφού όμως μας έβαλαν 3 γκολ, θεωρώ πως και εμείς στην Αθήνα μπορούμε να βάλουμε 3 τέρματα. Ναι προσωπικά θεωρώ πως θα μας περιμένει... κόλαση στο Φάληρο με την καλή έννοια. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα γεμίσουν το γήπεδο και είναι πολύ φανατικοί. Το γήπεδο έχει τρομερή ακουστική και οι εξέδρες είναι πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης ο Ολυμπιακός είναι ο πιο μεγάλος αντίζηλος του ΠΑΟΚ, που έχει αδελφοποιηθεί με τους οπαδούς μας. Υπάρχει πολύ μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ τους. Για τον αγώνα όπως είπα και πριν το πιστεύω πως μπορούμε. Δεν χάνω την πίστη μου. Όποιος θεωρεί και βλέπει κάτι άλλο από την ομάδα ας αφήσει τον αγώνα. Θα τα δώσουμε όλα και εάν στο τέλος δεν περάσουμε τουλάχιστον θα έχουμε προσπαθήσει πολύ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα