Ουζουνίδης: «Θα μπορούσαμε μεγαλύτερο σκορ, πιο αποτελεσματικοί στη ρεβάνς»

Ουζουνίδης: «Θα μπορούσαμε μεγαλύτερο σκορ, πιο αποτελεσματικοί στη ρεβάνς»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Θα μπορούσαμε μεγαλύτερο σκορ, πιο αποτελεσματικοί στη ρεβάνς»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη επί της Καμπάλα, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» πρέπει να είναι πιο αποτελεσματικοί στη ρεβάνς.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Μπόχουμ – Σεντ Πάουλι (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο, αλλά η νίκη είναι νίκη. Ειδικά αναλογιστούμε το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας. Με τα προβλήματα που είχαμε με εξαίρεση τον Χουλτ και τον Κουλιμπαλί δεν είχαν άλλοι παίκτες 90λεπτα στα πόδια τους. Έχουμε τη ρεβάνς, ο αντίπαλος είναι επικίνδυνη ομάδα κι αν δεν είσαι προσεκτικός με την ταχύτητα που έχουν και τα ψηλά κορμιά στις στημένες φάσεις μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μας στο τακτικό κομμάτι, δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Η Γκαμπάλα είναι μια ομάδα που έχει ποιότητα. Για να περάσουμε στην επόμενη φάση πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτερα, από αγωνιστικής κατάστασης και τακτικής, ενώ και τα παιδιά που έχουν έρθει θα εγκλιματιστούν καλύτερα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη βοήθειά του. Με την ώθηση που μας έδωσε ξεπεράσαμε την κούραση», ανέφερε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Για το πρέσινγκ που άσκησε η ομάδα του: «Ήταν ένα στοιχείο που το είχαμε από την περσινή σεζόν, αλλά θέλουμε ακόμα δουλειά σε αυτό. Μας λείπουν κάποια κομμάτια προσώπων στην ομάδα που θα μας δώσουν μεγαλύτερη ποιότητα. Σήμερα είμαι ευχαριστημένος γιατί δείξαμε ότι θα είμαστε πάλι μια πολύ καλή ομάδα. Σε σχέση με την περασμένη σεζόν μας λείπανε πέντε παίκτες, κάτι που δεν είναι εύκολο».

Για το αν αντιλήφθηκε πως ο κόσμος εξεπλάγη ευχάριστα: «Ο κόσμος καταλαβαίνει τα προβλήματα και είναι κοντά στην ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τον βοηθήσουμε και εμείς με την απόδοσή μας. Τους κρατήσαμε ζεστούς από την αρχή και ο κόσμος είναι ένα σημαντικό στοιχείο για μας στην πορεία. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα ο κόσμος καταλαβαίνει ότι προσπαθούμε και θα είναι κοντά μας και στα καλά και στα δύσκολα».

Για το πώς πρέπει να παίξει ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς; «Η Γκαμπάλα προσπάθησε με ένα διαφορετικό τρόπο. Με τη Γιαγκελόνια κυκλοφόρησε στην μπάλα κάτι που δεν έκανε σήμερα λόγω της πίεσης που είχαμε. Με τους παίκτες που θα έχουμε μπορούμε να ετοιμάσουμε την ομάδα. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Ο αντίπαλος είναι μια ομάδα που μπορεί να επιτεθεί με 7-8 παίκτες και θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς και να εκμεταλλευτούμε τα κενά στην αντίπαλη άμυνα».

Για την παρουσία και την ετοιμότητα των Λουτσιάνο και Καμπέσας: «Ίσως θα έπρεπε να παίξουν ακόμα λιγότερο με την ετοιμότητα που είχαν. Αναγκαστικά έπρεπε να μπουν και να βοηθήσουν. Ο Λουτσιάνο κράτησε την μπάλα και βοήθησε, ο Καμπέσας έχει ταχύτητα, αλλά πρέπει να μάθει το στυλ παιχνιδιού μας. Και ο Κολοβέτσιος στάθηκε αρκετά καλά, οπότε δεν έχω θέμα. Θα βοηθήσουν όλοι την ομάδα».

Για το αν το αποτέλεσμα του αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση και για το πόσο σημαντικό είναι ένα εκτός έδρας γκολ : «Πρέπει να παίξουμε όπως πρέπει, με καλή άμυνα, αλλά να μη χάσουμε τόσες ευκαιρίες. Σήμερα κάναμε πολλές, αλλά βάλαμε μόνο ένα γκολ. Στη ρεβάνς πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες να περάσουμε στην επόμενη φάση και θα πρέπει να σκοράρουμε πιο εύκολα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα