Εύκολη τριάρα ο Αστέρας Τρίπολης

Gazzetta team
Εύκολη τριάρα ο Αστέρας Τρίπολης

bet365

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη νίκησε με 3-0 την Αλ Φέιχα. Καλτσάς, Γκοντό και Μάσα τα γκολ.

Κάθε νίκη μετράει. Εστω και σε φιλικό επίπεδο. Προφανώς ο Στάικος Βεργέτης θα κοιτάξει και όλα όσα δεν πήγαν καλά αλλά σίγουρα θα υπήρχαν και θετικά στοιχεία για να νικήσει ο Αστέρας Τρίπολης με 3-0 την Αλ Φέιχα.

Η αρκαδική ομάδα επικράτησε εύκολα κόντρα στον σύλλογο από την Σαουδική Αραβία με τον Καλτσά ν' ανοίγει το σκορ στο 43'. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν πιο εύστοχος και στο 54' ο Γκοντό έκανε το 2-0 για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 ο Μάσα με πέναλτι.


Η ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Τσουκαλάς, Στανισάβλιεβτς, Καλτσάς, Ισνάλντο, Γκοντό
Αγωνίστηκαν και οι: Καπετάνος, Τριανταφυλλόπουλος, Τσιλιανίδης, Ρόμπερτ, Μάσα, Ιγκόρ, Μαδίντα, Δουβίκας, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσανγκ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα