«Πλησιάζει σε Γκρασχόπερς ο Κασάμι»

«Πλησιάζει σε Γκρασχόπερς ο Κασάμι»

Gazzetta team
«Πλησιάζει σε Γκρασχόπερς ο Κασάμι»

bet365

Οι Ελβετοί υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την πλευρά του Κασάμι για την αποχώρησή του και ότι πλησιάζει στην ομάδα της Γκρασχόπερς.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Σάμροκ Ρόβερς – Μποέμιαν (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Ξανά η Γκρασχόπερς για τον Κασάμι! Οι Ελβετοί επιστρέφουν με την πληροφορία πως μπορεί να κλείσει εκεί άμεσα. Για τον Ελβετό διεθνή άσο τονίζεται πως βρήκε τον τρόπο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και ότι συμφώνησε σε όλα ως προς αυτό με τους Πειραιώτες. Επίσης ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κλείσει στην Γκρασχόπερς ακόμα και μέσα στην εβδομάδα. Την πρώτη φορά που του είχε γίνει κρούση από εκεί πάντως ο Κασάμι είχε δώσει αρνητική απάντηση ενώ είχε κλείσει την... πόρτα και σε ομάδες από Ιταλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα