Οταν τα Μαγιότ βράβευαν τον Μπεν (pics)

Οταν τα Μαγιότ βράβευαν τον Μπεν (pics)

Γιώργος Ντυμένος
Οταν τα Μαγιότ βράβευαν τον Μπεν (pics)

bet365

Ο 28χρονος θεωρείται λαϊκός ήρωας στη γενέτειρά του και είχε στηθεί ένα μικρό πάρτι στην πρώτη του επιστροφή μετά από 10 χρόνια απουσίας
Ο Μπεν είναι το πρόσωπο των ημερών για τον Ολυμπιακό, καθώς ο 28χρονος ακραίος έκανε... παπάδες στο Βελιγράδι. Χωρίς να βάζει κάποιος το χέρι του στην φωτιά, είναι μαθηματικά βέβαιο πως εκεί στα μακρινά Μαγιότ θα στήθηκε το βράδυ της Τρίτης ένα μικρό πάρτι. Βλέπετε ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων»... λατρεύεται ως εθνικός ήρωας στα νησιά του Ινδικού ωκεανού, τα οποία βρίσκονται κοντά στο αρχιπέλαγος των Κομόρων, έχουν έκταση 376 τετραγωνικών χιλιομέτρων και πληθυσμό περίπου 220.00 κατοίκους. Η συγκεκριμένη έκταση συγκαταλέγεται στις υπερπόντιες κτήσεις της Γαλλίας και είναι η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της χώρας.
Πριν από πολλά χρόνια ο Μπεν έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην τοπική ομάδα RC Barakani και έγινε ο μόλις ο δεύτερος κάτοικος των Μαγιότ που ασχολήθηκε στη πορεία επαγγελματικά με την μπάλα (ο άλλος ήταν ο Τουαφιλού Μαουλιντά που πέρασε από την Μπαστιά). Ο μικρός ήρωας της περιοχής έφυγε από το νησί του σε ηλικία 9 ετών, πήγε στην Γαλλία και έπαιξε σε Χάβρη και Βαν, πριν έρθει στα μέρη μας για την Βέροια. Το 2008 μετά από περίπου 10 χρόνια απουσίας επέστρεψε στην γενέτειρά του για διακοπές και τότε... έπεσαν τα τείχη. Σε εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του έδωσαν τα παρών ο Δήμαρχος της περιοχής, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, πλήθους αξιωματούχων και φυσικά σύσσωμο το Δ.Σ. της RC Barakani. Η οποία έκτοτε στην ιστοσελίδα της φιλοξενεί μία φωτογραφία του Μπεν από πολύ νεαρή ηλικία, μαζί με τα άλλα παιδιά του νησιού που έπαιζαν τότε μαζί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα