Νέα αρχή με τον ίδιο στόχο για τον Άρη

Νέα αρχή με τον ίδιο στόχο για τον Άρη

Νέα αρχή με τον ίδιο στόχο για τον Άρη

bet365

Σε εντυπωσιακό κλίμα, παρουσία οπαδών του Άρη, άρχισαν οι «κίτρινοι» την προετοιμασία τους ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Παύλος Μυροφορίδης ξεκαθάρισε ότι ολοκληρώθηκαν κατά το 90% οι μεταγραφικές κινήσεις, ενώ ο Δημήτρης Σπανός υποστήριξε ότι άπαντες οφείλουν άμεσα να καταλάβουν σε ποιο περιβάλλον θα δουλέψουν.

Στην πρώτη προπόνηση του Άρη βρέθηκε και ο Ντίνος Κούης καθώς ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας αποδέχθηκε να αναλάβει ρόλο εκπροσώπου της ΠΑΕ στα κέντρα αποφάσεων. Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Παύλος Μυροφορίδης, είπε αρχικά: «Θεωρώ ότι σήμερα τελείωσε το 90% της ομάδας. Θέλουμε λίγα πραγματάκια ακόμη. Να έχουμε υγεία, να ξέρουν τα παιδιά που ήρθαν αν και πιστεύω ότι το έχουν καταλάβει. Κάποιοι έπαιζαν σε ομάδες δίχως να βλέπουν μικρόφωνα…», για να συμπληρώσει: «Επιδίωξή μου ήταν στο ξεκίνημα να είναι σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές για να έχει ο προπονητής έτοιμη ομάδα ώστε να δουλέψει. Τι να το κάνω αν αρχίσει η προετοιμασία τον Ιούλιο και γίνουν οι μεταγραφές τον Αύγουστο».

Ρωτήθηκε για το αν νιώθει ότι αν νιώθει το βάρος των ευθυνών. «Δεν με βαραίνει τίποτε. Είμαι κατασταλαγμένος και συνειδητοποιημένος και ξέρω τι πρέπει να κάνω για να πετύχω. Στα παιδιά είπα ότι πρέπει, προσπαθώντας και παλεύοντας, να ζήσουν το μεγαλείο της στιγμής. Να το ζήσουν και να το κερδίσουν γιατί κανείς δεν θα τους χαρίσει το παραμικρό», ενώ σχετικά με τις διαφοροποιήσεις που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, σημείωσε ότι «θα γίνουν στο δεκαήμερο που θα είμαστε στο βουνό αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές γιατί είναι υποθηκευμένο».

«Έχουμε καλό ρόστερ, αυτονόητος ο στόχος»

Η προετοιμασία για τον Άρη άρχισε με τον Δημήτρη Σπανό να έχει στη διάθεσή του τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών με τους οποίους θα πορευτεί στη διάρκεια της χρονιάς. «Θέλω να είναι όλα τα παιδιά υγιέστατα, να βγάλουν το πρόγραμμα προετοιμασίας και όλοι μαζί να δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν θέλω να λέμε πολλά λόγια αλλά να αποδεικνύουμε με πράξεις».

Σε ερώτηση για τον στόχο του Άρη, σημείωσε. «Δεν μπορούμε να συζητάμε τον στόχο του Άρη, τον ξέρουμε όλοι μας. Να έχουμε ταπεινότητα, σύνεση και να μην μπούμε σε διαδικασία να μιλάμε πολλά και να κάνουμε λίγα. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, έχει ιστορία, αλλά το ζητούμενο είναι να το αποδείξει στο γήπεδο. Από σήμερα μέχρι το τελευταίο αγωνιστικό λεπτό του πρωταθλήματος, θα πρέπει οι παίκτες να εκμεταλλευτούν όλο τον χρόνο.

Αναφέρθηκε στους φίλους του Άρη τονίζοντας ότι η επιστροφή στο Κλεάνθης Βικελίδης… «είναι ένα στοίχημα για μας. Να φθάσουμε τον κόσμο του Άρη εκεί που θέλει να βρίσκεται. Επιβάλλεται να βγει η ομάδα κατηγορία αλλά εξίσου σημαντικός στόχος είναι η επιστροφή του κόσμου» και κατέληξε. «Δεν ζητάμε πίστωση χρόνου, λογικά θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

«Το πιο ωραίο συναίσθημα»

Για τον Στέλιο Μαραγκό η σημερινή(27/7) πρώτη προπόνηση είναι ιδιαίτερη καθώς ουδέποτε έκρυψε ότι είναι φίλος του Άρη. «Δεν υπάρχουν πιο ωραία συναισθήματα από αυτά που νιώθω αυτή τη στιγμή. Είναι ευλογία για μένα να είμαι εδώ. Δεν υπάρχει χρόνος και χώρος για νέες δηλώσεις και η δουλειά είναι το παν. Και πέρυσι ήταν μονόδρομος η άνοδος, φέτος όμως είναι επί δύο. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε», είπε και αναφέρθηκε στο επίπεδο στήριξης των φιλάθλων. «Ο κόσμος έχει μια πικρία γιατί η ομάδα ξεκίνησε αλλιώς και τερμάτισε σε θέση που δεν της αξίζει να βρίσκεται. Προσωπικά λαμβάνω μηνύματα υποστήριξης από τον κόσμο. Τον θέλουμε να είναι κοντά μας».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα