Γρηγορίου: «Σέβομαι την απόφαση των Ιρανών...»

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Σέβομαι την απόφαση των Ιρανών...»

bet365

Κατανόηση έδειξε ο Μιχάλης Γρηγορίου όσον αφορά την επιλογή των Χατζισαφί και Μασούντ να μην ταξιδέψουν στο Ισραήλ αλλά και ενδεχομένως να μην παίξουν ούτε στη ρεβάνς του Πανιωνίου με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ...

Ο κόουτς του Πανιωνίου, προετοίμασε την ομάδα του δίχως τους δύο Ιρανούς ποδοσφαιριστές για το αποψινό, πρώτο, εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι και μιλώντας στον Τύπο του Ισραήλ, όπου φιλοξενείται απόψε η ομάδα της Νέας Σμύρνης, δήλωσε πως σέβεται την απόφαση των παικτών του και πως δεν γνωρίζει ακόμα τι θα συμβεί στον επαναληπτικό...

«Θα παίξουμε δίχως τον καλύτερό μας παίκτη, τον Μασούντ, αλλά εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μου.

Δεν προσπάθησα να μεταπείσω τους Ιρανούς, ειδικά για το ματς στο Ισραήλ. Αντιλαμβάνονται ότι με τη μη συμμετοχή τους ευνοείται η ισραηλινή ομάδα, αλλά σέβομαι την απόφασή τους.

Για το δεύτερο ματς δεν ξέρω, δεν είναι δική μου δουλειά αλλά της διοίκησης να το λύσει το θέμα με τους παίκτες» είπε ο Γρηγορίου και συνέχισε, μιλώντας για το ματς:

«Παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που είναι φαβορί, όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε την πρόκριση που θα είναι πολύ σημαντική για εμάς. Λείπαμε πολλά χρόνια από την Ευρώπη και τώρα θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τον ενθουσιασμό των νεαρών παικτών σε αυτά τα παιχνίδια. Ξέρουμε πολλά για τη Μακάμπι. Νομίζω ο Ατζίλι είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης τους. Η αδυναμία της ομάδας εντοπίζεται στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα