Η Σίτι του Πεπ ισοπέδωσε τη Ρεάλ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Η Σίτι του Πεπ ισοπέδωσε τη Ρεάλ (vid)

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα... θυμήθηκε τις εποχές της κυριαρχίας του απέναντι στη Ρεάλ όταν βρισκόταν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Σίτι πήρε επιβλητική νίκη με σκορ 4-1 επί της «βασίλισσας» στο ICC!

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)! * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Οι «πολίτες» ξέσπασαν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης που διεξήχθη στο Coliseum του Λος Άντζελες, όπου σημειώθηκε και ρεκόρ προσέλευσης από τη στιγμή που βρέθηκαν 93.098 άνθρωποι στις εξέδρες.

Το πρώτο μέρος κύλησε δίχως τέρματα, όμως στην επανάληψη άπαντες αποζημιώθηκαν και εκείνοι που το χάρηκαν με το παραπάνω ήταν οι υποστηρικτές του αγγλικού κλαμπ.

Το σκορ άνοιξε στο 52' ο Οταμέντι με «ριμπάουντ» έπειτα από κεφαλιά του Στόουνς που απομακρύνθηκε προσωρινά, για να γίνει το 2-0 από τον Στέρλινγκ με έξυπνο πλασέ στην κλειστή γωνία στο 59'.

Ο Τζον Στόουνς χρίστηκε σκόρερ στο 67ο λεπτό όταν έπειτα από γύρισμα που του έγινε από δεξιά βρήκε καλά τη μπάλα με το δεξί για να τη στείλει στα δίχτυα, ενώ, το τέταρτο γκολ της Σίτι ήταν εξαιρετικό, με τον 17χρονο Μπραΐμ Ντίας να «εκτελεί» πανέμορφα με το αριστερό.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο νεαρός Όσκαρ Ροντρίγκεθ για τη Ρεάλ, με μακρινό σουτ που «καρφώθηκε» στο αριστερό «παραθυράκι»...

 

Τελευταία Νέα