ΠΑΟΚ: Ο Καφού μπαίνει στην άκρη…

ΠΑΟΚ: Ο Καφού μπαίνει στην άκρη…

ΠΑΟΚ: Ο Καφού μπαίνει στην άκρη…

bet365

Ο ΠΑΟΚ κοίταξε και μάλιστα διαπραγματεύτηκε την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου της Λοριάν, Καφού, ωστόσο η περίπτωση του μπαίνει στην άκρη. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΚΙΕΒΟ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Ολιμπίκ Ντόνετσκ – ΠΑΟΚ, αν ο Πρίγιοβιτς σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς είπε το απόγευμα της Τετάρτης (26/7) πως για να θέσει στόχους, πλην της εισόδου στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που είναι αυτονόητο για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, πρέπει να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος. Κι όταν η κουβέντα περί μεταγραφών φούντωσε φρόντισε να την κόψει λέγοντας, σωστά, «παιδιά, υπάρχει αύριο (σ.σ. σήμερα) ματς…».

Πάντως, ένας από τους μεταγραφικούς στόχους, ο Πορτογάλος Καφού, μπαίνει στην άκρη. Ο «Δικέφαλος» φαίνεται να αφήνει την συγκεκριμένη περίπτωση, όχι γιατί αδυνατεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις της Λοριάν, αλλά γιατί ψάχνει κάτι ακόμη καλύτερο.

Το ίδιο ισχύει και για τη θέση του στόπερ, όπου ο Γκιομπέρ είναι στη λίστα των υποψηφίων, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει παρατήσει την περίπτωση του Κάρλος Ζαμπράνο, ενώ υπάρχει και η (ακριβή) λύση του 24χρονου Χιλιανού κεντρικού αμυντικού της Κρουζ Αζούλ, Εντσο Ρόκο, ο οποίος έχει θητεία στην Ευρώπη, αγωνιζόμενος με την Έλτσε και την Εσπανιόλ, ενώ είναι εν ενεργεία διεθνής με την ομάδα της Χιλής (17 συμμετοχές, 1 γκολ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα