Μεταγραφική... αγωνία για Λεονάρντο και το... stop για Ντιναμό!

Μεταγραφική... αγωνία για Λεονάρντο και το... stop για Ντιναμό!

Gazzetta team
Μεταγραφική... αγωνία για Λεονάρντο και το... stop για Ντιναμό!

bet365

Στην Σερβία φουντώνουν ξανά οι πληροφορίες για άμεση μεταγραφή του Λεονάρντο με την γυναίκα του να φέρεται να διέρρευσε πως δεν τον άφησε να πάει σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ολιμπίκ Ντόνετσκ – ΠΑΟΚ (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Διαρροές επί διαρροών στην Σερβία για τον Λεονάρντο και κυρίως για τις επαφές του με ομάδες από αραβικές χώρες για μεταγραφή. Ο Βραζιλιάνος παρά την επιστροφή του στις υποχρεώσεις της Παρτιζάν παραμένει πιθανό να αποχωρήσει άμεσα με μεταγραφή ενώ υπήρξε και μία αποκάλυψη που αποδόθηκε στην γυναίκα του. Η γυναίκα του φέρεται να μετέφερε σε δημοσιογράφους στην Σερβία πως δεν άφησε την άντρα της να πάρει φέτος μεταγραφή στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ του Μάμιτς, καθώς ήταν αρνητική να πάει στην Κροατία. Το... σίριαλ αυτό συνεχίζεται, με την Παρτιζάν πάντως να λέει πως ο παίκτης θα είναι κανονικά και στη ρεβάνς στο Φάληρο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα