Ίλιεφ: «Στην Ευρώπη ένα μικρό λάθος αλλάζει τα πάντα»

Ίλιεφ: «Στην Ευρώπη ένα μικρό λάθος αλλάζει τα πάντα»

Gazzetta team
Ίλιεφ: «Στην Ευρώπη ένα μικρό λάθος αλλάζει τα πάντα»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν, Ίβιτσα Ίλιεφ, στάθηκε στα λάθη της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό, τα οποία κρίνουν πολλά σε αυτό το επίπεδο.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μακάμπι Τ.Α. – Πανιώνιος, αν ο Λάμπρου σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Για τα λάθη της Παρτιζάν κόντρα στον Ολυμπιακό μίλησε ο Ίβιτσα Ίλιεφ, τονίζοντας πως η ομάδα του πλήρωσε όλα τα λάθη της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Στις δυο προηγούμενες περιπτώσεις που ήρθαμε στη διοργάνωση δεν είχαμε καλά αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος που είδα την Παρτιζάν σε αυτό το επίπεδο κόντρα στον Ολυμπιακό. Δείξαμε σοβαρότητα, είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να μας αλλάξει τη σεζόν

Το πρόβλημα της ομάδας είναι πως πρέπει να είναι έτοιμη για το Champions League τον Ιούλιο. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με 8 διεθνείς, ενώ ο χαμηλότερα αμοιβόμενος παίκτης τους αγγίζει τον μισθό του υψηλότερου δικού μας. Μέσα στο ματς πληρώσαμε κάθε λάθος που κάναμε, καθώς εδώ είναι Ευρώπη.

Αν ο Λεονάρντο έβαζε το γκολ στις αρχές του 2ου ημιχρόνου, τότε θα νικούσαμε. Όμως αυτό είναι το παιχνίδι στην Ευρώπη. Ένα μικρό λάθος αλλάζει τα πάντα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα