Τσίρκοβιτς: «Δεν αξίζαμε την ήττα από τον Ολυμπιακό»

Τσίρκοβιτς: «Δεν αξίζαμε την ήττα από τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Λάζαρ Τσίρκοβιτς ισχυρίστηκε πως η ήττα από τον Ολυμπιακό αδικεί την Παρτιζάν τονίζοντας πως οι πρωταθλητές Σερβίας δεν πρέπει να καταθέσουν τα όπλα ενόψει της ρεβάνς.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η επικράτηση με 3-1 του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι επί της Παρτιζάν περιορίζει στο ελάχιστον τις πιθανότητες πρόκρισης των Σέρβων στα πλέι-οφ του Champions League, ωστόσο σύμφωνα με τον 24χρονο στόπερ, η Παρτιζάν δικαιούταν κάτι καλύτερο κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

«Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Εάν έμενε το 1-2 κάτι θα μπορούσε να γίνει. Φυσικά δεν θα παραδοθούμε στη ρεβάνς, αλλά δεν έπρεπε να επιτρέψουμε το τρίτο γκολ γιατί ξέρουμε πως στην Αθήνα θα είναι δύο φορά πιο δύσκολη η ατμόσφαιρα σε σχέση με το Βελιγράδι», τόνισε αρχικά ο Τσίρκοβιτς προσθέτοντας:

«Μετά το πρώτο γκολ, απαντήσαμε άμεσα. Στη συνέχεια κυριαρχήσαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια κάναμε δώρο το δεύτερο γκολ. Αν δεν είχε συμβεί αυτό ο αγώνας θα είχε διαφορετική εξέλιξη.

Πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια. Είναι σημαντικά αυτά τα ματς, αλλά δεν ήρθε το τέλος το τέλος του κόσμου. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην Αθήνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα