Ρομάνο: «Δεν πρέπει να είναι καλός άνθρωπος ο Παπαθανασάκης»

Ρομάνο: «Δεν πρέπει να είναι καλός άνθρωπος ο Παπαθανασάκης»

Gazzetta team
Ρομάνο: «Δεν πρέπει να είναι καλός άνθρωπος ο Παπαθανασάκης»

bet365

Για τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στον Ηρακλή, μίλησε ο Ντιέγκο Ρομάνο.

Ο πρώην παίκτης του Γηραιού, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5, όπου απέδωσε ευθύνες στο Σπύρο Παπαθανασάκη για την κατάσταση που επικρατεί στους κυανόλευκους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι κρίμα μια τέτοια ομάδα να περνάει τέτοιες δυσκολίες. Δεν ξέρω τι συνέβη και η ομάδα έπεσε στα χαρτιά. Τόση μεγάλη προσπάθεια, όχι μόνο φέτος αλλά και νωρίτερα από εμάς που ανεβάσαμε την ομάδα στη Super League, πήγε χαμένη. Είναι πολύ άσχημο για μια ομάδα σαν τον Ηρακλή που τον αγαπώ κι εγώ και όλη μου η οικογένεια. Πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια. Εισπράξαμε μεγάλη αγάπη και δεν μου αρέσει να βλέπω τον Ηρακλή έτσι. Είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να βρει τον δρόμο της».

Για τον Παπαθανασάκη: «Δεν ξέρω τι ήρθε να κάνει ο Παπαθανασάκης στον Ηρακλή. Δεν πρέπει να είναι καλός άνθρωπος για να κάνει τόσο κακό. Στην αρχή νόμισα ότι ήταν άλλος άνθρωπος. Έμαθα στη ζωή μου πως πάνω από όλα πρέπει να είσαι καλός άνθρωπος. Λάθη μπορεί να κάνεις. Φαίνεται, όμως, ότι αυτός δεν θέλει να κάνει κάτι καλό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα