Κούμαν: «Ο Μπάρκλεϊ φεύγει 100%»

Gazzetta team
Κούμαν: «Ο Μπάρκλεϊ φεύγει 100%»

bet365

Ο προπονητής της Εβερτον εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Ρος Μπάρκλεϊ θα πωληθεί αυτό το καλοκαίρι, από τη στιγμή που δεν ανανεώνει και το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Τότεναμ, Γιουνάιτεντ οι ενδιαφερόμενοι.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ηταν δεδομένο από το τέλος της περσινής σεζόν ότι Ρομέλου Λουκάκου και Ρος Μπάρκλεϊ δεν θα συνέχιζαν στην Εβερτον. Ο πρώτος μοσχοπουλήθηκε στην Γιουνάιτεντ και τώρα σειρά παίρνει ο επόμενος. Μάλιστα για τον κόουτς Ρόναλντ Κούμαν δεν χωράει αμφιβολία για το μέλλον του Αγγλου μέσου.

«Ο Ρος μου είχε πει από πέρσι ότι θα ήθελε μία άλλη πρόκληση στην καριέρα του. Του κάναμε μία εξαιρετική προσφορά ανανέωσης και αρνήθηκε. Επομένως, ναι, είμαι 100% σίγουρος ότι θα αποχωρήσει, αν και αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει πρόταση για εκείνον».

Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που ο Μπάρκλεϊ δεν ανανεώνει, θα πρέπει να πωληθεί, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και τα Ζαχρωτά δεν θέλουν να τον χάσουν δίχως να βγάλουν χρήματα. Τότεναμ και Γιουνάιτεντ είναι οι δύο ομάδες που τον θέλουν περισσότερο και η τιμή του αγγίζει τα 50 εκατ. ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα