Κούτρης: «Ολοι ήταν καταπληκτικοί»

Κούτρης: «Ολοι ήταν καταπληκτικοί»

Gazzetta team
Κούτρης: «Ολοι ήταν καταπληκτικοί»

bet365

Ο νεαρός μπακ τόνισε πως ο Ολυμπιακός με την βοήθεια των φίλων του θα «σφραγίσει» την πρόκριση στην ρεβάνς
Με νίκη στο Βελιγράδι συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Κούτρη με την φανέλα του Ολυμπιακού. «Σίγουρα ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή και για εμένα και για την ομάδα. Πιστεύω ότι συγκεντρωθήκαμε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι, το είχαμε επεξεργαστεί πολύ καλά στο μυαλό μας και θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε μία πολύ “καυτή” έδρα. Χάσαμε λίγο τη συγκέντρωση μας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά επανήλθαμε γρήγορα. Όλα τα παιδιά ήταν καταπληκτικά, αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουμε άλλα 90 λεπτά στην έδρα μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν τελείωσε τίποτα. Με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε την πρόκριση», είπε σχετικά ο νεαρός μπακ στη NOVA.
Και συνέχισε για την απουσία του Φορτούνη. «Το ρόστερ είναι μεγάλο φέτος. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, οι οποίοι ήταν εκτός αποστολής. Σίγουρα ο Κώστας ήταν μια σημαντική απώλεια για εμάς, αλλά πρώτα από όλα βοήθησε τον εαυτό του που δεν έπαιξε, αλλά και την ομάδα. Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά, που είτε κάθονταν στον πάγκο, είτε δεν ήταν μαζί μας μπορούν να βοηθήσουν όποτε χρειαστούν». Κλείνοντας είπε πως «ο κόσμος του Ολυμπιακού πάντα μας στηρίζει. Θεωρώ ότι θα δώσει βροντερό παρών και με τη φωνή του και τη στήριξη του θα πάρουμε την πρόκριση που τόσο θέλουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα