Χουλτ: «Τώρα ξέρουμε ποια είναι η Καμπάλα»

Νίκος Αθανασίου
Χουλτ: «Τώρα ξέρουμε ποια είναι η Καμπάλα»

bet365

Ο Σουηδός μπακ μίλησε για την διαφορετική αντιμετώπιση που έχει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Καμπάλα και εμφανίστηκε σίγουρος για την εικόνα του «τριφυλλιού».

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό. Είναι ωραία που ξεκινάμε την σεζόν».

Για το νέο του συμβόλαιο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, τον προπονητή και όσους πίστεψαν σε εμένα. Όλοι μου έδωσαν πολύ αγάπη τον πρώτο μου χρόνο».

Για την Καμπάλα: «Ξέρουμε πως είναι καλή ομάδα και πως ο Παναθηναϊκός έπαιξε μαζί της. Κάθε ομάδα είναι καλή πλέον, δεν είναι όπως το παρελθόν που στον τρίτο προκριματικό θα μπορούσες να περάσεις με 10-0. Δείτε το παράδειγμα της ομάδας από την Σουηδία και την Γαλατά. Όλα μπορούν να γίνουν. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Νομίζω είμαστε έτοιμοι, το δείξαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια πως γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Μπορούμε να τρέξουμε περισσότερο, το δείξαμε όταν ήρθε ο Μαρίνος πως μάλλον δεν ήμασταν σωστά προετοιμασμένοι. Τώρα, όμως, είμαστε».

Για το... παρελθόν του Παναθηναϊκού με την Καμπάλα: «Είναι εντελώς διαφορετικά ματς. Δεν έχει σημασία τι έγινε στο παρελθόν. Ξέρουμε τι έγινε αλλά δεν νιώθουμε κάτι για αυτό. Ξέρω πως με 2 ισοπαλίες μας πέταξαν εκτός αλλά δεν το σκεφτόμαστε. Κοιτάμε τώρα τα νέα παιχνίδια. Είναι ίσως και καλό για εμάς τώρα, καθώς ξέρουμε πως είναι καλή ομάδα. Ίσως πριν δύο χρόνια να μην ξέραμε τι ακριβώς είναι. Οπότε δεν θα υπάρχει καμία έκπληξη για εμάς».

Για το αν παίζει ρόλο πως το πρώτο ματς είναι στην Λεωφόρο: «Είναι δύσκολο να πούμε τι είναι το καλύτερο. Είναι δύο παιχνίδια, δεν πιστεύω πως επηρεάζει κάτι. Θα είναι δύσκολο για αυτούς που έρχονται αύριο στην Λεωφόρο, να παίξουν κόντρα σε εμάς και τον κόσμο μας. Θα είναι και η ζέστη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα