Εμενίκε: «Υπόσχομαι να πετύχω περισσότερα σημαντικά γκολ»

Εμενίκε: «Υπόσχομαι να πετύχω περισσότερα σημαντικά γκολ»

Εμενίκε: «Υπόσχομαι να πετύχω περισσότερα σημαντικά γκολ»

bet365

Ο Εμενίκε μίλησε με ενθουσιασμό για το γκολ του στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό και έδωσε τη δική του υπόσχεση για το μέλλον.

Στις καθυστερήσεις του ματς με την Παρτιζάν ο Εμενίκε διαμόρφωσε το τελικό 3-1 και έβαλε τις στέρεες βάσεις για να περάσει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Champions League.

Ο Νιγηριανός επιθετικός τόνισε πως αυτό το γκολ θα χτίσει την αυτοπεποίθησή του και υποσχέθηκε ακόμη περισσότερα σημαντικά γκολ για την ομάδα του.

«Ήταν ένα τέλειο γκολ που θα χτίσει την αυτοπεποίθησή μου, ήταν μια μεγάλη ανακούφιση, είμαι χαρούμενος που νίκησε η ομάδα μου. Είμαι εδώ για να κερδίζω και να πετυχαίνω γκολ για την ομάδα, όπως κάναμε, υπόσχομαι να πετύχω περισσότερα σημαντικά γκολ σαν κι αυτό», είπε ο Εμενίκε στο «SCORENigeria» και παραδέχτηκε στη συνέχεια πως:

«Η νίκη μας έχει βάλει σε θέση οδηγού για να παίξουμε στους ομίλους του Champions League».

Επίσης, ο Νιγηριανός στράικερ τόνισε πως: «Απλά θα ήθελα να πω ότι δεν είμαι ένα ολοκληρωμένος επιθετικός, βελτιώνομαι. Θέλω να είμαι στον αγωνιστικό χώρο, να παίζω καλύτερα και να πετυχαίνω γκολ. Πιστεύω ότι αυτό μπορώ να το κάνω για τον Ολυμπιακό»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα