«Σκανάρει» την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ

«Σκανάρει» την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ

«Σκανάρει» την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ

bet365

Η παρουσία του σκάουτερ, Γιάννη Θωμαϊδη, στο Ντιναμό Κιέβου – Γιουνγκ Μπόις και οι «αποστολές» σε ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΚΙΕΒΟ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Μαζί με την αποστολή της ομάδας του ΠΑΟΚ «πέταξε» για το Κέιβο και ο Γιάννης Θωμαϊδης, που το απόγευμα (19.30) της Τετάρτης (26/7) θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ντιναμό Κιέβου και της Γιουνκ Μπόις για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ έχει συγκεκριμένους παίκτες που θέλει να δει και να αξιολογήσει, όχι απαραίτητα για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ενώ κάτι ανάλογο θα γίνει το δίημερο Τετάρτη – Πέμπτη και σε άλλα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ.

Άνθρωποι από το τμήμα σκάουτινγκ θα βρεθούν σε Σερβία και Ρουμανία για να δουν ευρωπαϊκούς αγώνες, με τα μάτια τους στραμμένα πάνω σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα