Αντιπρόεδρος Γκαμπάλα στο gazzetta.gr: «Πιο δύσκολη τώρα η πρόκριση, φαβορί ο ΠΑΟ»

Αντιπρόεδρος Γκαμπάλα στο gazzetta.gr: «Πιο δύσκολη τώρα η πρόκριση, φαβορί ο ΠΑΟ»

Αντιπρόεδρος Γκαμπάλα στο gazzetta.gr: «Πιο δύσκολη τώρα η πρόκριση, φαβορί ο ΠΑΟ»

bet365

Τον Παναθηναϊκό έχρισε ως φαβορί για πρόκριση μιλώντας στο gazzetta.gr ο αντιπρόεδρος της Γκαμπάλα, Φαρίζ Ναγιάφοφ χαρακτηρίζοντας τους Αζέρους ως μια νέα ομάδα που προσπαθεί να διακριθεί.

Βιτ. Κοστάντα – ΑΠΟΕΛ με επιστροφή, αν ο Ιγκορ Ντε Καμάργκο ανοίξει το σκορ (21+).

Η μέχρι προ διετίας άγνωστη στο ελληνικό κοινό Γκαμπάλα εξελίχθηκε σε εφιάλτη για Παναθηναϊκό (κυρίως) και ΠΑΟΚ, καθώς αμφότεροι σε διπλά παιχνίδια δεν κατάφεραν να την νικήσουν.

Οι Αζέροι έχουν χτίσει μια ευνοϊκή παράδοση απέναντι σε ελληνικές ομάδες με τον Παναθηναϊκό να έχει πλέον την ευκαιρία να αποδείξει πως ο αποκλεισμός του στα πλέι-οφ του Europa League την σεζόν 2015/16 ήταν συγκυριακός.

Ο αντιπρόεδρος της Γκαμπάλα, Φαρίζ Ναγιάφοφ μίλησε στο gazzetta.gr για τις νέες μονομαχίες της ομάδας του κόντρα στο «τριφύλλι» χαρακτηρίζοντας τους «πράσινους» ως φαβορί για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League.

«Όπως είχα πει και στο παρελθόν, ο Παναθηναϊκός είναι ένας σπουδαίος σύλλογο με μεγάλη παράδοση όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.

Το καταλάβαμε αυτό και πριν από δύο χρόνια όταν αντιμετωπίσαμε ξανά τον Παναθηναϊκό και καταφέραμε να τον αποκλείσουμε. Ήταν το ποδοσφαιρικό γεγονός της εβδομάδας για εμάς», τόνισε αρχικά ο αξιωματούχος της ομάδας από το Αζερμπαϊτζάν ενώ στη συνέχεια στάθηκε στις αλλαγές που έχουν συντελεσθεί στα ρόστερ και των δύο ομάδων.

«Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε διαπιστώσαμε μεγάλες αλλαγές και στις δύο ομάδες. Έχουμε ακόμη κάποιους παίκτες που είχαν παίξει σε εκείνο το ματς στην Αθήνα.

Παρότι την τελευταία διετία έχουμε πάρει μέρος στους ομίλους του Europa League θεωρώ πως η ελληνική ομάδα είναι φαβορί για πρόκριση.

Η Γκαμπάλα είναι μια νέα ομάδα που προσπαθεί να βελτιωθεί και κάθε ματς σε ευρωπαϊκή διοργάνωση αποτελεί μεγάλη εμπειρία για εμάς».

Ο Ναγιάφοφ παραδέχεται πως είναι δύσκολο για την Γκαμπάλα να αποκλείσει ξανά τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν χάνει τις ελπίδες του.

«Πάντα υπάρχει η πιθανότητες να προκριθείς εις βάρος του αντιπάλου. Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε την επιτυχία μας σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά γνωρίζουμε πως θα είναι ακόμη πιο δύσκολο σε σχέση με πριν δύο χρόνια.

Τουλάχιστον είμαι βέβαιος πως οι παίκτες μας θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να τα καταφέρουν.Θα δούμε εάν αυτό είναι αρκετό για να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα