Κούγιας: «Παράταση στα διαρκείας της ΑΕΛ»

Κούγιας: «Παράταση στα διαρκείας της ΑΕΛ»

Gazzetta team
Κούγιας: «Παράταση στα διαρκείας της ΑΕΛ»

bet365

Παράταση στην κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ για σχεδόν ακόμη ένα μήνα, αποκάλυψε πως θα υπάρξει ο Αλέξης Κούγιας.

Τσάμπιονς Λιγκ, Βιτ. Κοστάντα – ΑΠΟΕΛ, ώρα 21:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο μεγαλομέτοχος των βυσσινί, σε δηλώσεις του στο επίσημο ραδιόφωνο της ομάδας, τόνισε πως θα υπάρξει διάθεση εισιτηρίων διαρκείας μέχρι και τη 2η αγωνιστική της Super League στις 27 Αυγούστου. Ταυτόχρονα μίλησε για το πρόβλημα που προέκυψε με την περίπτωση του Άλμπι Άλα, καθώς η Κουκέσι αξιώνει χρήματα από την ΑΕΛ. Τέλος, ανέφερε πως δεν υπάρχει θέμα με το Σωκράτη Φυτανίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για τα διαρκείας:

«Επειδή βλέπουμε πως υπάρχει μεγάλη ζήτηση και ταλαιπωρούνται οι άνθρωποι, θα βγαίνουν διαρκείας έως και δύο μέρες πριν από τον Αστέρα Τρίπολης. Για να έχουν γυρίσει και οι άνθρωποι από τις διακοπές τους και τα παιδιά».

Σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουμε πως σπάσαμε και το φράγμα των 3000 εισιτηρίων διαρκείας. Ας μην ξεχνάμε πέρυσι πως είχαμε μόλις 1000. Παράλληλα θα μεταφερθούν και στο κέντρο, ίσως κι αυτές τις ημέρες γιατί ηλικιωμένοι άνθρωποι κι αρκετοί που ζουν στο κέντρο δεν μπορούν να έρθουν και θέλουμε να τους βοηθήσουμε».

Για τις περιπτώσεις Φυτανίδη και Άλα:

«Ο Φυτανίδης είναι καλός παίκτης. Αλλά όταν ο προπονητής δεν παίρνει τον Μόρα δεν μπορείς να τον πάρεις. Δεν είναι πολύ μεγάλος, ακμαίος είναι και εξαιρετικό παιδί. Εξετάστηκε το ενδεχόμενο κάποια στιγμή. Δεν είναι ο όμως ο Φυτανίδης ο παίκτης που θα έρθει.

Όταν ο προπονητής σου λέει ότι πρέπει να πάρουμε κάτι με προοπτική τουλάχιστον τριετίας, αλλά πολύ περισσότερο πενταετίας δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Να πάρεις ένα στόπερ έως 30 ετών δηλαδή. Είναι παίκτης μίας χρήσης λοιπόν και κόβεις το δρόμο σε ένα νεώτερο αν τον αποκτήσεις.

Η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή είναι πλήρης. Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Άλα γιατί η προηγούμενη ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα Αλβανίας η Κουκέσι ισχυρίζεται πως είχε συμβόλαιο μαζί του μέχρι και το τέλος του προκριματικού γύρου του Champions League. O Άλα υποστηρίζει την άποψη κι εμείς μαζί του που τον πήραμε, όταν δεν υπάρχουν συμβόλαια με παιχνίδια που να γίνονται αποδεκτά στη FIFA και στην UEFA, αλλά συμβόλαιο που αναφέρονται σε μεταγραφικές περιόδους.

Υποστηρίζουμε πως αρχίζει η μεταγραφική περίοδος. Το πρωτάθλημα τέλειωσε το Μάιο και η μεταγραφική περίοδος τελειώνει τον Αύγουστο. Εκεί υπάρχει το θέμα. Η Κουκέσι υποστηρίζει πως θα έπρεπε να παίξει μαζί τους έως τη λήξη του προκριματικού γύρου και αν προκριθεί να κάνει καινούργιο συμβόλαιο.

Ο Άλα υποστηρίζει από την άλλη πως έχει τελειώσει το συμβόλαιό του. Βέβαια η Κουκέσι έχει καταθέσει νέο συμβόλαιο στην Αλβανία. Αυτά τα θέματα είναι πολύ λεπτά και νομικά μπορεί να μπλέξεις, εμείς δεν έχουμε καταθέσει κανένα συμβόλαιο ακόμα. Τα καταθέτουμε συνήθως δέκα μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα γιατί μπορεί να προκύψει κάποιο θέμα, ένας τραυματισμός, μία διχογνωμία, μία διαφορετική αντιμετώπιση και να μην θες αυτόν τον παίκτη.

Επειδή ξέρω ανθρώπους στην Αλβανία, έμαθα πως κάνει η Κουκέσι τέτοιες δηλώσεις και έχει γίνει ένας χαμός. Λένε πως «η ΑΕΛ έκλεψε τον Άλα» και πως θα διεκδικήσουν 3 εκατ. ευρώ. Εμείς θα είμαστε πολύ προσεκτικοί μ’αυτό το θέμα και γι’αυτό το λόγο είμαστε επιφυλακτικοί.

Αυτή τη στιγμή πάντως είμαστε πλήρεις. Αν προκύψει θέμα με τον Άλα, τότε θα κινηθούμε για την απόκτηση άλλου παίκτη. Έχουμε στόχους. Υπάρχουν από πριν κι άλλοι παίκτες, αλλά είχαν άλλες προτεραιότητες. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έλεγαν πως θέλουν να πάνε σε ομάδα που παίζει στο Champions League και στο Europa League. Η ΑΕΛ δεν παίζει εκεί, αλλά θέλουμε να μας δουν στην Ευρώπη.

Θέλουμε παιδιά 28-29 ετών που ψάχνονται και είναι καταξιωμένοι. Σαν τον Ζίζιτς. Από την άλλη υπάρχουν και οι περιπτώσεις αυτών που θέλουν να αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μία χρονιά και μετά να πάνε στην Κίνα, στην Σαουδική Αραβία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα