Βουλίτσεβιτς: «Δεν ήταν δίκαιο το σκορ»

Βουλίτσεβιτς: «Δεν ήταν δίκαιο το σκορ»

Gazzetta team
Βουλίτσεβιτς: «Δεν ήταν δίκαιο το σκορ»

bet365

Ο αρχηγός της Παρτίζαν, Μίροσλαβ Βουλίτσεβιτς μίλησε μετά την ήττα των Σέρβων από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως το σκορ δεν αντικατοπτρίζει τα όσα έγιναν στο ματς.

Βιτ. Κοστάντα – ΑΠΟΕΛ με επιστροφή, αν ο Ιγκορ Ντε Καμάργκο ανοίξει το σκορ (21+).

Στα λάθη που έκανε η Παρτίζαν στάθηκε ο Μίροσλαβ Βουλίτσεβιτς, ενώ ανέφερε πως το σκορ δεν δείχνει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων

«Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει τα όσα έγιναν στον αγώνα ούτε τη διαφορά των αντιπάλων. Ο Ολυμπιακός έδειξε πως μια καλή ευρωπαϊκή ομάδα τιμωρεί κάθε λάθος μας. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Δεχθήκαμε 3 εύκολα γκολ και θα πάμε στην Αθήνα για το θαύμα. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος.

.Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία στο 1-1 και δείξαμε πως μπορούμε να τους κοντράρουμε. Οι οπαδοί μας ήταν φανταστικοί, αλλά θα πρέπει να προσέχουν γιατί μπορεί να τιμωρηθεί η οποιαδήποτε ενέργεια τους», ανέφερε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα