Τζούκιτς: «Θα πάμε στον Πειραιά για να προκριθούμε»

Τζούκιτς: «Θα πάμε στον Πειραιά για να προκριθούμε»

Gazzetta team
Τζούκιτς: «Θα πάμε στον Πειραιά για να προκριθούμε»

bet365

Ο Μίροσλαβ Τζούκιτς δεν πτοείται από την ήττα της Παρτίζαν με 3-1 κόντρα στον Ολυμπιακό και θεωρεί πως η ομάδα του έχει την ικανότητα να προκριθεί μέσα στον Πειραιά.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Σέλτικ – Ρόζενμποργκ αν ο Ντεμπελέ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Aναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Παρτίζαν

Για το ματς: «Πάνω απ' όλα στενοχωριέμαι επειδή οι οπαδοί μας είδαν μία πολύ ισχυρή Παρτίζαν. Παίξαμε πολύ δυνατά, αλλά όταν παίζεις στην Ευρώπη δεν πρέπει να κάνεις τέτοια λάθη στην άμυνα, γιατί στο τέλος θα τα πληρώσεις και τα πληρώσαμε τελικά. Στενοχωριόμαστε πολύ για τους οπαδούς μας που είδαν μία καλή Παρτίζαν, αλλά όχι καλό αποτέλεσμα».

Για το αν η ομάδα του έχει ελπίδες πρόκρισης: «Εμείς ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα πάμε στην Αθήνα όχι με κάτω τα χέρια. Η Παρτίζαν δεν πάει πουθενά με κάτω τα χέρια. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να επικρατήσουμε στον Πειραιά, αλλά εμείς δεν τα παρατάμε γιατί έτσι λειτουργεί η Παρτίζαν.

Πάντα θεωρώ ότι μπορούμε να προκριθούμε. Εμείς είμαστε η Παρτίζαν και θα πάμε στη ρεβάνς για να δείξουμε ποιοι είμαστε και γιατί όχι να προκριθούμε κιόλας. Δεν θα πάμε απλώς να κυνηγήσουμε το τέταρτο γκολ, αλλά για να δείξουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε αποτέλεσμα στην Αθήνα. Ποτέ δεν σκέφτομαι αρνητικά. Πάντα σκέφτομαι θετικά. Πάντοτε πάμε για τη νίκη».

Για το αν μπορεί να διορθώσει τα λάθη ενόψει των επόμενων παιχνιδιών: «Στην Ευρώπη δεν πρέπει να γίνονται τέτοια λάθη. Αυτό που έγινε ήταν ένα γρήγορο γκολ από τον Ολυμπιακό. Εγώ θέλω να συγχαρώ την ομάδα, γιατί έπαιξαν πολύ σκληρά μετά το πρώτο γκολ. Μετά μπήκαμε στο παιχνίδι, σκοράραμε, ήμασταν η πιο δυνατή ομάδα, αλλά αυτό που έγινε στο πρώτο λεπτό και μετά έγινε κι άλλες φορές. Αυτό οι ευρωπαϊκές ομάδες έχουν την εμπειρία να το εκμεταλλευτούν».

Για το αν μπορεί να συγκεντρωθεί η ομάδα του μετά από τέτοια ήττα: «Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι η ομάδα είχε πιο πολλά θετικά πράγματα παρά αρνητικά. Ο Ολυμπιακός είχε τέσσερα σουτ στην εστία και έβαλε τρία γκολ. Πιστεύω ότι ως ομάδα δείξαμε κάποια πράγματα. Η ομάδα μας κάνει μια καθαρή πρόοδο και αυτό που είδαμε σήμερα ήταν ένα μέρος της προόδου μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα