Κοβάσεβιτς: «Χαρούμενοι αλλά είμαστε Ολυμπιακός και μπορούμε καλύτερα»

Κοβάσεβιτς: «Χαρούμενοι αλλά είμαστε Ολυμπιακός και μπορούμε καλύτερα»

Δημήτρης Τομαράς
Κοβάσεβιτς: «Χαρούμενοι αλλά είμαστε Ολυμπιακός και μπορούμε καλύτερα»

bet365

Οι Κοβάσεβιτς και Τζόρτζεβιτς έδωσαν συγχαρητήρια σε Χάσι και παίκτες, με τον πρώτο να τοποθετείται κιόλας για το 3-1 του Ολυμπιακού με Παρτιζάν.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Σέλτικ – Ρόζενμποργκ (21+).

Μετά τον αγώνα οι Κοβάσεβιτς και Τζόρτζεβιτς συνεχάρησαν τους παίκτες του Ολυμπιακού και τον Χάσι. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μιλώντας για τον αγώνα είπε:

Εννοείται πως είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι για αυτό το αποτέλεσμα. Παίξαμε καλά αλλά έχουμε ένα ακόμα... ημίχρονο την άλλη εβδομάδα. Η Παρτιζάν αντιστάθηκε καλά αλλά εμείς είμαστε καλύτεροι. Είμαστε όμως ο Ολυμπιακός και μπορούμε και καλύτερα γιατί θέλουμε να είμαστε στους ομίλους φέτος. Αυτός είναι ο στόχος. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος με μεγάλη δυναμική και εκεί πρέπει να παίζει. Προσωπικά θα ήθελα να δω ακόμα πιο καλή εικόνα της ομάδας στη ρεβάνς επειδή παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας. Φυσικά περιμένουμε νίκη και πρόκριση, όπως περιμέναμε και σήμερα νίκη. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να είναι ήρεμος. Πρέπει πάντα να είμαστε σε εγρήγορση. Είμαστε επαγγελματίες και έχουμε παίκτες που ξέρουν και μπορούν να είναι επικεντρωμένοι στον αγώνα 90 λεπτά, όπως πρέπει.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα