Συνάντηση για Ντιέγο Κόστα, Φαλκάο, Ρενάτο Σάντσες η Μίλαν

Συνάντηση για Ντιέγο Κόστα, Φαλκάο, Ρενάτο Σάντσες η Μίλαν

Gazzetta team
Συνάντηση για Ντιέγο Κόστα, Φαλκάο, Ρενάτο Σάντσες η Μίλαν

bet365

Οι διευθυντές της Μίλαν, Μάρκο Φασόνε και Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι, είχαν συνάντηση με τον super-agent, Ζόρζε Μέντες για να συζητήσουν για τους Ντιέγο Κόστα, Ραδαμέλ Φαλκάο, Ρενάτο Σάντσες.

Virtual Sports, με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)!

Τα μεταγραφικά στην Μίλαν δεν τελειώνουν ποτέ, ούτε μετά την απόκτηση δέκα παικτών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sky Italia, οι διευθυντές των Rossoneri έχουν πάρει το okay από τους Κινέζους ιδιοκτήτες για να κλείσουν ακόμα έναν ξένο παίκτη-όνομα και οι δύο άνδρες συναντήθηκαν με τον Ζόρζε Μέντες. Υποψήφιοι είναι ο Ντιέγο Κόστα, όμως θα είναι μόνο για 6 μήνες, αφού έχει υποσχεθεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης ότι θα επιστρέψει τον Ιανουάριο αλλά και ο Ραδαμέλ Φαλκάο, που έκανε καταπληκτική σεζόν με την Μονακό. Μαζί τους, ένας ακόμα άσος που έχει ακουστεί τελευταία, ο Πορτογάλος μέσος, Ρενάτο Σάντσες, για τον οποίο η Μίλαν δεν τα έχει βρει ακόμα με την Μπάγερν Μονάχου. Εκτός των τριών, που έχουν όλοι μάνατζερ τον Πορτογάλο, ανοικτό παραμένει πάντα το όνομα του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ της Ντόρτμουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα