Με Μπαλοτέλι την έκπληξη η Βαρντάρ (vid)

Με Μπαλοτέλι την έκπληξη η Βαρντάρ (vid)

Gazzetta team
Με Μπαλοτέλι την έκπληξη η Βαρντάρ (vid)

bet365

Η πρωταθλήτρια Σκοπίων νίκησε 1-0 την Κοπεγχάγη και πάει για ακόμα μία τρελή πρόκριση. Αδίκησε τον εαυτό της η Σλάβια Πράγας. Προβάδισμα με ισοπαλίες εκτός για Πλζεν, Σερίφ.

Στον προηγούμενο γύρο έκανε την μεγάλη έκπληξη η Βαρντάρ, αποκλείοντας τη Μάλμε. Εγινε έτσι η πρώτη ομάδα από τα Σκόπια έπειτα από 11 χρόνια που έφτασε σε τρίτο προκριματικό γύρο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Σε Play offs δεν έχει φτάσει καμία από τη χώρα. Μετά το 1-0 επί της Κοπεγχάγης μπορεί να ονειρεύεται ότι θα το κάνει αυτή. Μάλιστα το γκολ το έβαλε ο Μπαλοτέλι. Οχι ο Μάριο, αλλά ο Τζόναθαν, μα το ίδιο μετράει.

Το 1-0 της Σλάβια επί της ΜΠΑΤΕ την αδικεί. Οι Τσέχοι προηγήθηκαν με πέναλτι στο 20' και εκεί έμειναν με παίκτη λιγότερο οι φιλοξενούμενοι, με την ομάδα από την Πράγα να χάνει τεράστιες ευκαιρίες να καθαρίσει και να έχει με το φτωχό προβάδισμα άγχος στη ρεβάνς.

Τα χρειάστηκε η Στεάουα τουλάχιστον για να μην ηττηθεί εντός από την Πλζεν. Οι Τσέχοι προηγήθηκαν δύο φορές και οι Ρουμάνοι μπόρεσαν να επιστρέψουν και στις δύο περιπτώσεις και να το σώσουν κάπως με το 2-2. Χωρίς γκολ έληξε το Καραμπάχ – Σερίφ Τιρασπόλ με τους φιλοξενούμενους να αποκτούν κάποιο προβάδισμα.


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (πρώτα ματς)
Τρίτη

Σλάβια Πράγας – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ 1-0
(20' πεν. Σκόντα)

Καραμπάχ – Σερίφ Τιρασπόλ 0-0

Στεάουα Βουκ. - Βικτόρια Πλζεν 2-2
(37' Μπουντέσκου, 61' Τεϊσέιρα – 23' Κρμέντσκ, 53' Κόπιτς)

ΑΕΚ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-2
(45'+1' Τζαγκόεβ, 56' Βέρνμπλουμ)

Βαρντάρ Σκοπίων – Κοπεγχάγη 1-0
(65' Μπαλοτέλι)

Παρτιζάν - Ολυμπιακός

Τετάρτη
Αστάνα – Λέγκια Βαρσοβίας
Ντιναμό Κιέβου – Γιουνγκ Μπόις
Ζάλτσμπουργκ – Ριέκα
Χάποελ Μπεερ Σεβά – Λουντογκόρετς
Βιτορούλ – ΑΠΟΕΛ
Μάριμπορ – Χαφραρφιόρντουρ
Σέλτικ – Ρόζενμποργκ
Νις – Αγιαξ
Μπριζ - Μπασακσεχίρ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα