Γκοντσαρένκο: «Νίκη λόγω εμπειρίας»

Γκοντσαρένκο: «Νίκη λόγω εμπειρίας»

Γκοντσαρένκο: «Νίκη λόγω εμπειρίας»

bet365

Ο Βίκτορ Γκοντσαρένκο είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος μετά το 2-0 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ στη συνέντευξη Τύπου...

Για το ματς: «Είναι μόνο ο μισός δρόμος, υπάρχουν και δεύτερο παιχνίδι. Εχουμε εμπειρία, χάρη στην εμπειρία μας πήραμε αυτή τη νίκη. Παίξαμε πολύ καλά τις στημένες φάσεις, στα δύο κόρνερ, αλλά πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και για τη ρεβάνς».

Για το πόσο απέδωσαν οι αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το τελευταίο ματς στο ρωσικό πρωτάθλημα και πώς είδε την άμυνα της ΤΣΣΚΑ: «Επρεπε να αντιδράσουμε μετά τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Είχαμε προβλήματα στην άμυνα. Σήμερα βάλαμε τον Τσάλοβ για να πρεσάρει την αντίπαλη άμυνα, οι Βάσιν και Μπερεζούτσκι άλλαζαν συνεχώς θέσεις στην άμυνα, όλα πήγαν καλά».

Για το γεγονός ότι δεν δέχθηκε γκολ ο Ακινφέεβ και αν δέχθηκε συγχαρητήρια για αυτό: «Φυσικά του δώσαμε συγχαρητήρια γιατί έσπασε αυτό το αρνητικό σερί. Ελπίζουμε να φύγει αυτό το βάρος από τον Ακινφέεβ, είναι πολύ έμπειρος τερματοφύλακας, έχει κάνει πολλά ρεκόρ».

Για το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν χαμηλή η ταχύτητα της ΤΣΣΚΑ και για ποιο λόγο συνέβη αυτό: «Η ταχύτητα εξαρτάται και από τις δύο ομάδες. Από εκεί και πέρα, φυσικά, έπαιξε ρόλο και η ζέστη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα