ΠΑΟΚ: Παλιοί και νέοι αρχηγοί

ΠΑΟΚ: Παλιοί και νέοι αρχηγοί

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Παλιοί και νέοι αρχηγοί

bet365

Πριν από την προπόνηση της Τρίτης (25/7) ο Στανόγεβιτς ανακοίνωσε την εξάδα των αρχηγών για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα γίνουν επτά με την επιστροφή Γλύκου.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη λίστα των αρχηγών της ομάδας, για τη νέα σεζόν, η οποία θα περιλαμβάνει τέσσερις Έλληνες και τρεις ξένους.

Στους Έλληνες αρχηγούς διατηρήθηκε η «παλαιότητα» με τον Πέλκα να προστίθεται στους Αθανασιάδη, Μαλεζά, Γλύκο ενώ στους ξένους, δίπλα στους Μάτος και Κρέσπο τοποθετήθηκε και ο Πρίγιοβιτς.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Τους παίκτες που θα έχουν την ευθύνη να ηγηθούν σ’ αποδυτήρια και γήπεδο επέλεξε πριν την προπόνηση της Τρίτης ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Για δεύτερη χρονιά αποφασίστηκε να υπάρχουν αρχηγοί τόσο από τους Έλληνες παίκτες όσο κι από τους ξένους.

Οι Έλληνες αρχηγοί που θα έχουν την προτεραιότητα για το περιβραχιόνιο όταν θα βρίσκονται στην βασική 11άδα είναι, κατά σειρά, οι Στέφανος Αθανασιάδης , Στέλιος Μαλεζάς , Δημήτρης Πέλκας.

Στην ομάδα των αρχηγών θα προστεθεί μετά την ολοκλήρωση της αποθεραπείας του κι ο Παναγιώτης Γλύκος που φορούσε το περιβραχιόνιο και την περασμένη σεζόν.Τους ξένους ποδοσφαιριστές στην ομάδα των αρχηγών εκπροσωπούν οι Χοσέ Κρέσπο , Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Λέο Μάτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα