Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τον Κάργα (pic)

Γιώργος Ντυμένος
Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τον Κάργα (pic)

bet365

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε στους «κυανέρυθρους» μέχρι το καλοκαίρι του 2020
Κάτοικος Νέας Σμύρνης και επίσημα έγινε σήμερα ο Γιάννης Κάργας. Η περίπτωση του 23χρονου στόπερ «τρέχει» από καιρό, ουσιαστικά ολοκληρώθηκε πρόσφατα και σήμερα ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ανακοινώθηκε ως το νέο απόκτημα των «κυανέρυθρων». Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και με την προσθήκη του, ολοκληρώθηκαν οι κινήσεις της ομάδας στα «μετόπισθεν».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Κάργα. Ο 22χρονος αμυντικός, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3 χρόνια και εντάχθηκε αμέσως στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Ο Γιάννης Κάργας έχει γεννηθεί στις 9 Δεκεμβρίου 1994 και κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Καβάλα, Φωστήρα, Παναχαϊκής και Πλατανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα