Πρόεδρος Παρτιζάν: «Θέλω νίκη 3-0 επί του Ολυμπιακού»

Πρόεδρος Παρτιζάν: «Θέλω νίκη 3-0 επί του Ολυμπιακού»

Πρόεδρος Παρτιζάν: «Θέλω νίκη 3-0 επί του Ολυμπιακού»

bet365

Νίκη όχι μόνο με καθαρό σκορ αλλά και με τρία γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό ζητάει ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Μίλοραντ Βούτσελιτς κάνοντας παράλληλα αναφορά στις σχέσεις μεταξύ Ελλήνων και Σέρβων.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Το «αφεντικό» της Παρτιζάν λίγες ώρες πριν την έναρξη της του πρώτου αγώνα για τον Γ΄ Προκριματικό Γύρο του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό δηλώνει πως θα μείνει ικανοποιημένο μόνο με νίκη της ομάδας του με σκόρ από πάνω από 2-0!

«Ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά θέλω νίκη με 3-0. Οτιδήποτε πάνω από 2-0», δήλωσε ο Μίλοραντ Βούτσελιτς, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις σχέσεις μεταξύ Ελλήνων και Σέρβων.

«Ξέρω πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι αδελφοποιημένοι με εκείνους του Ερυθρού Αστέρα, όπως και οι δικοί μας με του ΠΑΟΚ. Όμως θα πρέπει να μείνουμε σε επίπεδα αντιπαλότητας κι όχι έχθρας. Οι Σέρβοι και οι Έλληνες είναι αδέρφια. Θυμάμαι ακόμη την ανιδιοτελή τους βοήθεια την περίοδο που ήμασταν αποκλεισμένοι ή μας βομβάρδιζαν. Άλλωστε είμαστε και οι δύο λαοί ορθόδοξοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα