«Απειλούνται με τιμωρία από την UEFA οι Ιρανοί του Πανιωνίου»

«Απειλούνται με τιμωρία από την UEFA οι Ιρανοί του Πανιωνίου»

bet365

Ιστοσελίδα από το Ισραήλ υποστηρίζει πως η απουσία των Μασούντ και Χατζισαφί από τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι πολύ πιθανό να επισύρει τιμωρία από την UEFA στους Ιρανούς!

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα οι Μασούντ και Χατζισαφί κινδυνεύουν με βαριές ποινές από την UEFA σε περίπτωση που δεν πάρουν μέρος στα ματς του Πανιωνίου με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Ισραηλινοί υποστηρίζουν πως δεν τίθεται θέμα τραυματισμών για να δικαιολογηθεί η απουσία τους, αλλά η συγκεκριμένη απόφαση είναι καθαρά πολιτικού χαρακτήρα κάτι που απαγορεύεται ρητά τόσο από την UEFA, όσο και την FIFA.

Μάλιστα επικαλούνται αντίστοιχο ρεπορτάζ από το Ιραν. Αξίζει να σημειωθεί πως σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν για να αποφευχθούν τα χειρότερα, οι Ιρανοί ποδοσφαιριστές δηλώνονταν τραυματίες έχοντας την κάλυψη των συλλόγων τους κάτι που αναμένεται να συμβεί και τούτη τη φορά σε ότι αφορά τους «κυανέρυθρους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα