Σπανός: «Ξένο σώμα ο Ταυλαρίδης για τον Άρη»

Σπανός: «Ξένο σώμα ο Ταυλαρίδης για τον Άρη»

Σπανός: «Ξένο σώμα ο Ταυλαρίδης για τον Άρη»

bet365

Εκτός πλάνων του Δημήτρη Σπανού είναι ο Στάθης Ταυλαρίδης. Ο προπονητής του Άρη παρουσιάζεται αυτή την ώρα από την ΠΑΕ Άρης και σε ερώτηση σχετική με τον έμπειρο αμυντικό υποστήριξε ότι ο ίδιος έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας, αλλά θέλει να κάνει μια τελευταία συζήτηση μαζί του.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

«Ο Στάθης αποτελεί παρελθόν κατά 99%. Θέλω όμως να κάνω μια συνάντηση μαζί του και να λύσουμε ορισμένα πράγματα. Σέβομαι την πορεία του κάθε αθλητή. Ο Άρης σαν ομάδα το βασικό χαρακτηριστικό του θα πρέπει να είναι να μην αδικεί παιδιά. Εγώ ίσως να παρέκαμψα κάποιες καταστάσεις στο θέμα του Ταυλαρίδη. Όλοι γράφατε τα δεδομένα της υπόθεσης, αποφασίσαμε με Μυροφορίδη ότι κανείς δεν πρέπει να αποκλειστεί κι αν όλα είναι καλά και δεχθεί τους όρους μας να είναι στην ομάδα. Αυτό έγινε με έργα και όχι με λόγια», είπε και συμπλήρωσε.

«Αυτό είναι το e mail που πήρε ο Στάθης αναφορικά με τις εξετάσεις και το πρόγραμμα της ομάδας. Επίσης, μίλησα μαζί του την περασμένη εβδομάδα, μου έκανε τα παράπονά του, μου είπε ότι δεν τον σεβάστηκε η ομάδα, ότι του τηλεφωνήσαμε μετά από 35-40 ημέρες. Δεν θέλω να αδικήσω κανέναν. Αν δεν τον σεβάστηκαν κάποιοι από την ομάδα, ο Στάθης δεν σεβάστηκε τον προπονητή. Μιλήσαμε την περασμένη Παρασκευή ή το Σάββατο. Μετά του στείλαμε και το email. Και τη Δευτέρα μαθαίνω ότι κάνει προσφυγή κι ενώ είχα μεταφέρει στους κ. κ Καρυπίδη, Μυροφορίδη, ότι τον υπολογίζω. Μπορεί να θεωρεί τον Σπανό μικρό προπονητή αλλά αυτό που έκανε δεν θίγει τόσο τον Σπανό όσο τον θεσμό του προπονητή του Άρη. Άρα λοιπόν θεωρώ ότι είναι ξένο σώμα για την ομάδα. Αυτό αποφάσισε ο ίδιος και δυστυχώς γι’ αυτό δεν φταίει πλέον η ομάδα και ο προπονητής».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα