Κούγιας: «Δούρειος Ίππος ο Πανόπουλος»

Κούγιας: «Δούρειος Ίππος ο Πανόπουλος»

Gazzetta team
Κούγιας: «Δούρειος Ίππος ο Πανόπουλος»

bet365

Με ιδιαίτερα καυστικούς και αιχμηρούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στη χθεσινή Γενική Συνέλευση της Super League για το θέμα της NOVA, ο Αλέξης Κούγιας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, φιλοξενήθηκε στον Arena Fm, όπου μεταξύ άλλων χαρακτήρισε «Δούρειο Ίππο» τον πρόεδρο της Ξάνθης, Χρήστο Πανόπουλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω ότι στη μάχη με τη Nova υπάρχει σημαδεμένη τράπουλα με τους τέσσερις μεγάλους. Δυστυχώς κι εμείς έχουμε Δούρειους Ίππους, που μιλάνε πίσω από την πλάτη μας με τη ΝOVA. Ενώ στο παρελθόν είχε πρόθυμους συνοδοιπόρους σαν τον Ηρακλή και τη Βέροια, τώρα με τον Απόλλωνα και τη Λαμία δε τους βγαίνουν τα κουκιά.

Κατέρρευσε και το κωμικό επιχείρημα για την αξιοπιστία με λιγότερες ομάδες, αλλά και το ότι η NOVA έχει οικονομικά προβλήματα, αφού έδωσε 11 εκατομμύρια ευρώ για το μπάσκετ και την Ευρωλίγκα και επιχειρεί να ξαναπάρει το Τσάμπιονς Λιγκ στο ποδόσφαιρο

Χθες λοιπόν ενώ πήραμε μια ομόφωνη απόφαση να μη δεχθούμε μείωση των χρημάτων οι 12 συν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και έμειναν μόνοι τους Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, τελικά στη γενική συνέλευση οι μεγάλες τέσσερις ΠΑΕ μαζί με Αστέρα, Ξάνθη και Πλατανιά σαμποτάρισαν την απόφαση που πήραμε σαν συμβούλιο.

Ο Πανόπουλος που καταστρέφει όλες τις προσπάθειες για αναβάθμιση προβάλλοντας κάτι κωμικές προτάσεις, εμφανίζεται μετά να βγάζει χρησμούς. Είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος. Δε θα συμμετάσχει πλέον η ΑΕΛ στο συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ και θα επιλέξει μοναχικό δρόμο.

Ο Πανόπουλος κοροϊδεύει όλους εμάς τους 11 που μαζευόμαστε για να αναβαθμίσουμε τα οικονομικά μας και δρα σαν Δούρειος ίππος.

Επιφυλάσσομαι να κινηθώ νομικά κατά των μεγαλοϋπαλλήλων της NOVA που μας χαρακτηρίζουν ως μικροπαράγοντες, ενώ πήραν 140 εκατομμύρια.Το ποδόσφαιρο τους έδωσε τα πάντα. Με τα 124 εκατομμύρια ευρώ από 225.000 δέκτες έχουν κάθε μήνα ρευστότητα, ώστε να δίνουν τόσα λεφτά για το μπάσκετ.

Η NOVA νομίζει ότι έχουμε κάνει λοβοτομή. Ότι έχει να κάνει ακόμα με παράγοντες επιπέδου Καλλονής, που ήταν Β’ μηχανικός στα καράβια.και άφαντους ιδιοκτήτες τύπου Κέρκυρας και Πλατανιάδων.

Εγώ, ο Κωστούλας ο Χριστοβασίλης, ο Μονεμβασιώτης, ο Παπαϊωάννου, έχουμε ονοματεπώνυμο, δουλειά και προσωπική αξιοπρέπεια. Θα μιλήσω πριν την Παρασκευή στους χώρους που είμαι καλός.

Εγώ δεν βλέπω κανένα αδιέξοδο. Η NOVA έχει συμβόλαιο, πρέπει να καταβάλλει την πρώτη δόση, τα χρήματα που μας χρωστάει. Δε φταίμε εμείς που είχε αναβολές από τον Κοντονή το πρωτάθλημα. Δεν έχει κανένα λόγο να παρεμβαίνει στον αριθμό των ομάδων η NOVA.

Το παραμύθι των μεγάλων που λένε ότι δε θέλουν πλέι οφ, ας το σκεφτόντουσαν όταν υπέγραφαν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα