Στο Ναύπλιο με τη συμμετοχή της Βαλένθια το International Elite Youth Tournament

Gazzetta team
Στο Ναύπλιο με τη συμμετοχή της Βαλένθια το International Elite Youth Tournament

bet365

Μία εβδομάδα μετά την παρουσίαση των σχολών της Βαλένθια που αρχίζουν τη λειτουργία τους στην Ελλάδα, η ισπανική ομάδα ανακοινώνει τη διοργάνωση ενός κορυφαίου διεθνούς ποδοσφαιρικού τουρνουά για ταλαντούχους παίκτες, που θα γίνει την άνοιξη του 2018 στο Ναύπλιο, με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων.

Το τουρνουά «INTERNATIONAL ELITE YOUTH TOURNAMENT» θα συγκεντρώσει τις καλύτερες ομάδες από τις Ακαδημίες της Βαλένθια από όλο τον κόσμο καθώς και τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες και θα διεξαχθεί από το αθλητικό σωματείο «Αργολίδα 2000», με την πολύτιμη αρωγή του Δήμου Ναυπλιέων που παραμένει πρωτοπόρος στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων που συνεισφέρουν στην κοινωνική, οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής αλλά και βοηθούν στην υιοθέτηση θετικών προτύπων για τη νεολαία.

Για τη διοργάνωση του διεθνούς τουρνουά, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος είπε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μία από τις κορυφαίες ισπανικές και ευρωπαϊκές ομάδες, όπως είναι η Βαλένθια, θα έρθει εδώ και θα μας τιμήσει με την παρουσία της. Η διεξαγωγή του τουρνουά Elite θα διαφημίσει το Ναύπλιο και την Αργολίδα σε όλο τον κόσμο και θα προσφέρει τα μέγιστα στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας. Κυρίως, όμως, θα προσφέρει στα παιδιά μας, την ευκαιρία να έχουν υγιή πρότυπα και να αντιληφθούν τα μεγάλα οφέλη που μπορεί να προσφέρει ο αθλητισμός.»

Το τουρνουά «INTERNATIONAL ELITE YOUTH TOURNAMENT» που θα γίνει με την υποστήριξη της Global Premier Soccer (GPS), η οποία εκπροσωπεί τη VALENCIA C.F. σε όλη τη Ν. Ανατολική Ευρώπη, θα αποτελέσει ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός.
Θα διαρκέσει για τέσσερις μέρες στα γήπεδα του Δήμου Ναυπλίου, με τη συμμετοχή ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στις ηλικιακές κατηγορίες 2003-2004 (Παίδες) & 2005-2006 (Παμπαίδες), διαμορφώνοντας τουλάχιστον 16 ομάδες.

Στόχος του τουρνουά είναι να αποτελέσει, από την πρώτη χρονιά, σημείο αναφοράς τόσο σε επίπεδο ποιότητας, όσο και σε επίπεδο συμμετοχής και ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Σε αυτό το πλαίσιο, θα παρευρίσκονται στο τουρνουά και ανιχνευτές ταλέντων (scouts) από την Valencia C.F. αλλά και από άλλες ελληνικές και ευρωπαϊκές ομάδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα