Φιλικό με τον Ατρόμητο ο Παναιτωλικός

Gazzetta team
Φιλικό με τον Ατρόμητο ο Παναιτωλικός

bet365

Φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα δώσει στις 29 Ιουλίου ο Παναιτωλικός, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Η σέντρα της αναμέτρησης θα γίνει στις 18:30, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους. Αντί εισιτηρίου θα υπάρχει κουπόνι αξίας 2 ευρώ, με στόχο την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού, το οποίο ο κόσμος θα πρέπει να προμηθευτεί κατά την είσοσδό του στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 29 Ιουλίου η ομάδα μας θα δώσει φιλικό αγώνα προετοιμασίας με τον Ατρόμητο στο γήπεδο Παναιτωλικού, με ώρα έναρξης 6.30 το απόγευμα. Με απόφαση του Δ.Σ. η είσοδος των φιλάθλων θα είναι ελεύθερη και στο συγκεκριμένο φιλικό και σε εκείνα που θα ακολουθήσουν. Για την εξυπηρέτησή τους θα είναι ανοικτές οι Θύρες 1 και 2 στη μεγάλη κερκίδα του γηπέδου.

Αντί εισιτηρίου θα υπάρχουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης 2 ευρώ, που εκδίδονται από τον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό, τα οποία οι φίλαθλοι πρέπει να προμηθευτούν για την είσοδό τους. Καλούμε τους φιλάθλους αγοράζοντας (ένα ή περισσότερα) να βοηθήσουν τον Σύλλογό μας, προσφέροντάς του οικονομική και ηθική τόνωση για την καλύτερη δυνατή λειτουργία των αγωνιστικών τμημάτων που λειτουργεί (Μπάσκετ, Χάντμπολ, Βόλεϊ, Ελληνορωμαϊκή) τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Την Κυριακή 30 Ιουλίου, η ομάδα μας σε δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα θα υποδεχτεί τον Παναιγιάλειο στις 6.30 το απόγευμα στο Emileon».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα