Πιθανότητα ακόμα και για τρεις... ανατροπές στην 11άδα

Πιθανότητα ακόμα και για τρεις... ανατροπές στην 11άδα

Δημήτρης Τομαράς
Πιθανότητα ακόμα και για τρεις... ανατροπές στην 11άδα

bet365

Ο Μπέσνικ Χάσι άφησε να εννοηθεί στην τελευταία χρονικά προπόνηση του Ολυμπιακού πριν την Παρτιζάν στο Champions League ότι μπορεί να κάνει ακόμα και 3 ανατροπές για 11άδα.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Παρτιζάν – Ολυμπιακός (21+).

Κάτω από τα δοκάρια ο Καπίνο και οι Φιγκέϊρας και Κούτρης οι δύο ακραίοι μπακ. Για το κέντρο της άμυνας ο Ρέτσος φαίνεται να παίρνει προβάδισμα για την μία θέση με Βούκοβιτς και Σισέ κυρίως υποψηφίους για παρτενέρ του.

Ο Ρομαό με τον Οφόε στο κέντρο, δεκάρι ο Φορτούνης και φαβορί για τα... φτερά οι Μάριν και Πάρντο, με τον Καρσελά αλλά και τον Σεμπά να έχουν πιθανότητες πάντως για τα άκρα στην γραμμή κρούσης. Για την επίθεση ίσως γίνει η ανατροπή με Εμενίκε αντί για Μπεν. Με τα υπάρχοντα δεδομένα μπορεί να προκύψουν δύο ή και τρεις εκπλήξεις ή εάν θέλετε ανατροπές για το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού με Παρτιζάν στο Βελιγράδι. Υπάρχει πάντως ακόμα το ενδεχόμενο για Ρομαο στόπερ και Σιωπη εξαρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα