Mίλιτς: «Να γράψουμε ιστορία» (pic)

Mίλιτς: «Να γράψουμε ιστορία» (pic)

Gazzetta team
Mίλιτς: «Να γράψουμε ιστορία» (pic)

bet365

Ο Χρβόγιε Μίλιτς έστειλε το δικό του μήνυμα για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό με ανάρτηση του στο instagram, λέγοντας πως θέλει να γράψει ιστορία μαζί με τους νέους συμπαίκτες του.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Παρτιζάν – Ολυμπιακός (21+).

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό έδειξε ο Χρβόγιε Μίλιτς με ανάρτηση του στο instagra και ανέφερε πως θέλει να γράψει ιστορία με τη νέα του ομάδα.

«Υπέγραψα στον καλύτερο ελληνικό σύλλογο. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέρος της οικογένειας του Ολυμπιακού και ανυπομονώ για το πρώτο παιχνίδι να μπω στον αγωνιστικό χώρο και, μπροστά στους θερμούς οπαδούς και να παλέψω για τους στόχους μας και να γράψουμε ιστορία με την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου. Θα το κάνουμε αυτό όλοι μαζί. 1925: Από τον πατέρα, στον γιο», έγραψε και στα hashtag ανέφερε το Champions League, το 8ο σερί πρωτάθλημα και τη Θύρα 7..

Δείτε τι ανέβασε

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα