Έτσι θα παίξει η Παρτιζάν με Ολυμπιακό

Έτσι θα παίξει η Παρτιζάν με Ολυμπιακό

Έτσι θα παίξει η Παρτιζάν με Ολυμπιακό

bet365

Ο Τζούκιτς έχει πάρει τις αποφάσεις του για τους 11 της Παρτιζάν στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι. Ποιές είναι οι επικρατέστερες επιλογές του έμπειρου τεχνικού.
Ο Κλιάγιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια και δεξί μπακ ο αρχηγός Βουλίσεβιτς. Αριστερά θα πάει ο Νεμάνια Μίλετιτς και κέντρο άμυνας οι Όστοιτς και Τσίρκοβιτς.
Ο Βραζιλιάνος Έβερτον Λουίς μαζί με τον Κόσοβιτς οι δύο του άξονα και η τριάδα των Γιάνκοβιτς, Λεονάρντο και Ταβάμπα πίσω από τον φορ Τζούρτζεβιτς. Ο Λεονάρντο θα είναι το δεκάρι και οι δύο άλλοι οι πλάγιοι επιθετικοί.
Ενδέχεται να πάει πάντως δεκάρι ο Ταβάμπα και πλάγιος ο Λεονάρντο. Η μοναδική διαφορά σε σχέση με τον αγώνα με την Μπουντούτσοντ Ποντγκόριτσα (σ.σ. το τελευταίο χρονικά ματς στο Champions League) είναι πως δεν θα είναι - όπως όλα δείχνουν - στα... φτερά ο Τζουρίκοβιτς. Ο Τζούκιτς ως επί το πλείστον παίζει και αυτός (σ.σ. όπως και ο Χάσι) το 4-2-3-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα