Εμφαση στην άμυνα από Στανόγεβιτς

Εμφαση στην άμυνα από Στανόγεβιτς

Gazzetta team
Εμφαση στην άμυνα από Στανόγεβιτς

bet365

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ έριξε το βάρος στην άμυνα κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης της Δευτέρας (24/7) στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Χωρίς σημαντικά προβλήματα, με τον Μάριν Λέοβατς να μπαίνει στην προπόνηση, ολοκληρώθηκε το σημερινό διπλό… βάσανο (πρωί-απόγευμα) των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά η ασπρόμαυρη ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς ανέβασε την ένταση και το μενού είχε διπλή προπόνηση. Το πρωί, η δουλειά επικεντρώθηκε στη φυσική κατάσταση.

Ταχύτητες, αντοχή στη δύναμη κι ασκήσεις για γρήγορο transition game που περιελάμβαναν πολύ τρέξιμο. Το απόγευμα το πρόγραμμα ήταν πιο ποδοσφαιρικό.

Μετά το ζέσταμα και τα παιχνίδια σε μικρό χώρο οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Οι αμυντικοί δούλεψαν στην ανασταλτική λειτουργία και οι επιθετικοί στα τελειώματα των φάσεων.

Ακολούθησε δίτερμα δέκα εναντίον δέκα με πρώτο ζητούμενο τη σωστή, ομαδική αμυντική λειτουργία.

Στο ιατρικό δελτίο παραμένουν μόνο τα ονόματα των Μυστακίδη, Γλύκου και του Μπρκιτς που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα