Αναβλήθηκε για τις 28/8 η προσφυγή του Φυτανίδη κατά του Ατρόμητου

Αναβλήθηκε για τις 28/8 η προσφυγή του Φυτανίδη κατά του Ατρόμητου

Νίκος Μαρούδας
Αναβλήθηκε για τις 28/8 η προσφυγή του Φυτανίδη κατά του Ατρόμητου

bet365

Εκδικάστηκε και πήρε αναβολή για τις 28/8 η προσφυγή που έχει καταθέσει ο Σωκράτης Φυτανίδης κατά του Ατρόμητου. Τι σημαίνει η εξέλιξη αυτή για τον ποδοσφαιριστή...

Το πρώτο επεισόδιο στην... κόντρα Φυτανίδη - Ατρόμητου παίχτηκε την Δευτέρα, όταν και εκδικάστηκε η προσφυγή του ποδοσφαιριστή. Οι Περιστεριώτες ζήτησαν την αναβολή της υπόθεσης, με το Δικαστήριο αφού άκουσε τους ισχυρισμούς των εκπροσώπων της ομάδας, έκανε δεκτό το αίτημα και πλέον η υπόθεση αυτή θα συζητηθεί και πάλι στις 28/8.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως ο Σωκράτης Φυτανίδης παραμένει... δεμένος! Ο ποδοσφαιριστής, ήλπιζε, πως την Δευτέρα θα μπορεί να ξεκινήσει και επισήμως να μιλά με ομάδες ως ελεύθερος αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πλέον μετά από αυτή την εξέλιξη, θα πρέπει να περιμένει μέχρι τις 28/8, δηλαδή περίπου τρεις εβδομάδες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος και για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Σήμερα 24/7/2017 εκδικάστηκε η υπόθεση του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Σωκράτη Φυτανίδη. Το Δικαστήριο αφού έλαβε υπόψιν τους βάσιμους και αληθείς ισχυρισμούς της ομάδας μας, έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής της εκδίκασης της υπόθεσης, η οποία προσδιορίστηκε για συζήτηση στις 28/8/2017, οπότε και αναμένεται να συζητηθεί.

Σημειωτέον ότι, η ομάδα μας έχει ήδη κινηθεί νομικά σε όλα τα επίπεδα και δεσμεύεται να εξαντλήσει και στο μέλλον κάθε προβλεπόμενη νόμιμη οδό, προκειμένου να φωτίσει την αλήθεια σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση και να αναδείξει την βασιμότητα της προσφυγής της κατά του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα