Χάσι στους παίκτες: «Με πάθος και εκτός έδρας γκολ»!

Χάσι στους παίκτες: «Με πάθος και εκτός έδρας γκολ»!

Δημήτρης Τομαράς
Χάσι στους παίκτες: «Με πάθος και εκτός έδρας γκολ»!

bet365

Ο Μπέσνικ Χάσι ζητάει από τους παίκτες του να βγάλουν πάθος και τσαμπουκά στο Βελιγράδι με έμφαση στο πρώτο 20λεπτο και ένα γρήγορο εκτός έδρας γκολ!
Σε καθημερινή βάση ο Μπέσνικ Χάσι δίνει τις οδηγίες του και τις εντολές του προς τους παίκτες του για το Παρτιζάν - Ολυμπιακός. Μεταξύ άλλων ο Κοσοβάρος λέει διαρκώς προς τους ποδοσφαιριστές του ότι «θα πρέπει να βγάλουμε μεγάλο πάθος στο παιχνίδι και αποφασιστικότητα.
Για εμάς τα πρώτα 15 - 20 λεπτά θα είναι σημαντικά. Στο πως θα μπούμε στο παιχνίδι και στο πόσο γρήγορα θα μπορέσουμε να βάλουμε ένα εκτός έδρας γκολ». Εκτός αυτού ο Χάσι τόνιζε προς τους παίκτες του το πόσο καθοριστικό είναι να έχουν κοντά τις γραμμές, να αποφύγουν τα λάθη στις μεταβιβάσεις της μπάλας αλλά το να έχουν διαρκή παραγωγή φάσεων, διότι όσο περισσότερες φάσεις θα βγάζουν τόσο πιο κοντά στο γκολ θα είναι. Εννοείται πως υπάρχει ακόμα η αξίωση για πρέσινγκ ψηλά και ακόμα και προς τον αντίπαλο κίπερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα