Στο Κίεβο με ενδιάμεσο σταθμό το Βελιγράδι

Gazzetta team
Στο Κίεβο με ενδιάμεσο σταθμό το Βελιγράδι

bet365

Ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη οι οδικές εκδρομές φίλων του ΠΑΟΚ, που θα κάνουν μια στάση στο Βελιγράδι και θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Παρτιζάν – Ολυμπιακός.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που επέλεξαν να μετακινηθούν οδικώς, ξεκίνησαν το ταξίδι τους προς την ουκρανική πρωτεύουσα, ενώ ορισμένοι εξ αυτών σχεδιάζουν να παρακολουθήσουν από κοντά, όπως μεταδίδουν και τα σερβικά ΜΜΕ, την αναμέτρηση της Παρτιζάν με τον Ολυμπιακό για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι φίλοι του «Δικεφάλου», που αναμένεται να φτάσουν μέχρι το πρωί της Πέμπτης (27/7) στο Κίεβο και να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας στον αγώνα με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ, ξεκίνησαν τη Δευτέρα από διάφορες πόλεις της Βορείου Ελλάδας.

Πρώτος σταθμός τους είναι το Βελιγράδι, όπου θα βρεθούν μαζί με τους αδερφοποιημένους «Grobari» το βράδυ της Τρίτης στο γήπεδο της Παρτιζάν για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα